• Головна
  • У Запоріжжі затримали рекетирів, які погрожували власникам компаній-перевізників, - ВІДЕО
14:21, 6 листопада 2023 р.

У Запоріжжі затримали рекетирів, які погрожували власникам компаній-перевізників, - ВІДЕО

У Запоріжжі затримали рекетирів, які погрожували власникам компаній-перевізників, - ВІДЕО

Затримані скоювали розбійні напади на водіїв маршруток і перешкоджали пасажирським перевезенням у Запоріжжі.

Про це повідомляє 061 з посиланням на обласну Нацполіцію і СБУ.

Члени злочинного угруповання намагалися взяти контроль над компаніями, які займаються пасажирськими перевезеннями у регіоні. Рекетири скоювали напади на власників автопідприємств і водіїв. З підприємців вимагали платити “відсоток” від прибутку.

“Одному з автоперевізників рекетири погрожували відрізати вуха та пальці, якщо він не погодиться віддавати їм «відсоток» з прибутків підприємства”, - повідомили у СБУ. 

Угруповання сподівалося взяти під контроль усі перевезення у Запорізькій області, а згодом розширити вплив на інші регіони. 

СБУ затримала підозрюваних під час спроби нападу на власника підприємства. Вилучено незареєстровану холодну і вогнепальну зброю, чорнові записи і кошти. 

За інформацією обласної Нацполіції, захопити бізнес перевезень вирішили 46-річний і 29-річний мешканці Запоріжжя. До злочинної діяльності залучили ще трьох чоловіків віком 22 до 23 років. 

Усім п’ятьом оголосили підозри за ч. 2 ст. 206 (протидія законній господарській діяльності за попередньою змовою групою осіб з погрозою вбивства та заподіяння тілесних ушкоджень з пошкодженням чи знищенням майна) ККУ. Чотирьох підозрюваних взяли під варту. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу п’ятому учаснику угруповання і додаткової кваліфікації злочинних дій. 

Раніше 061 повідомляв, що ДБР відкрило кримінальне провадження через загибель військових 128-ї бригади внаслідок ракетного удару.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рекет #затримання #перевізники #Запоріжжя #фото #відео #СБУ #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...