• Головна
  • Будуть зʼясовані всі обставини: Міністр оборони прокоментував загибель воїнів 128-ї ОГШБр на Запорізькому напрямку
08:45, 5 листопада 2023 р.

Будуть зʼясовані всі обставини: Міністр оборони прокоментував загибель воїнів 128-ї ОГШБр на Запорізькому напрямку

Міністр оборони України Рустем Умєров доручив провести перевірку за фактом загибелі військовослужбовців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади на Запорізькому напрямку.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці.

- Будуть зʼясовані всі обставини того, що сталося. Доручаю Головній інспекції Міністерства оборони провести повну перевірку за фактом цієї трагедії, - написав Умєров.

Він висловив співчуття родинам загиблих військовослужбовців та наголосив, що в Мінобороні мають докласти всіх зусиль, щоб рідні загиблих отримали чесні відповіді.

Нагадаємо, 3 листопада внаслідок удару ракетою «Іскандер-М» по особовому складу 128-ї ОГШБр на Запорізькому напрямку загинули та отимали поранення військовослужбовці, травмовано мирних мешканців.

Військовослужбовці 128-ї ОГШБр з перших днів повномасштабного вторгнення рф боронять Запорізький напрямок та зупинили просування ворога в березні 2022 року. Влітку 2023 року гірські штурмовики розпочали контрнаступ, у ході якого звільнили й продовжують звільняти населені пункти тимчасово окуповані території Запорізької області. На честь воїнів бригади в Запоріжжі вулицю Комарова перейменували на вулицю Закарпатського легіону.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#128 бригада #загибель #ракетний удар #Запорізький напрямок #Рустем Умєров #міністр оборони
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...