• Головна
  • У Запорізькій області близько 9 тисяч учнів навчаються у змішаному форматі
16:00, 3 листопада 2023 р.

У Запорізькій області близько 9 тисяч учнів навчаються у змішаному форматі

У Запорізькій області близько 9 тисяч учнів навчаються у змішаному форматі

Наразі в Запорізькій області відповідно до рішення Ради оборони вже погоджено навчальний процес у змішаній формі навчання для 36 закладів освіти. Мова йде про 11 шкіл-інтернатів, 5 приватних шкіл, 14 профтехів, 5 коледжів та один заклад вищої освіти.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко під час брифінгу в Медіацентрі, передає 061.

За змішаною формою навчання зараз навчається близько 9 тисяч дітей.

«Основною вимогою для переведення закладів у змішаний формат навчання є наявність облаштування в належному стані наших укритів. На цьому тижні я проінспектував 6 закладів, де триває ремонт укриттів, аби оцінити їх готовність щодо прийняття учнів. Відповідно до проєктних рішень, які мені обіцяли, в грудні мають вони закінчити ці роботи», - прокоментував Юрій Малашко

В ЗОВА зазначають, що попри чисельні заклики пришвидшити роботу, не всі відповідально і належно поставились до такого завдання.

«Деякі підрядники просто нехтуючи умовами договору або просто коригують проєктно-кошторисну документацію, щоб збільшити вартість. Але цього не буде, їм все це пояснили, тому мають вони зробити все до грудня місяця. Якщо не встигатимуть, то ми будемо приймати відповідні рішення і цю роботу будемо тримати на контролі», - зазначив наостанок очільник регіону.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що запорізькі депутати перерозподілили 118 мільйонів гривень на ремонт укриттів в лікарнях

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#укриття #змішаний формат #навчання #повітряні тривоги #безпека
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...