• Головна
  • Бажаєте продовжити термін служби автобуса? Час задуматися про проведення капітального ремонту двигуна
Новини компаній
14:00, 1 листопада 2023 р.

Бажаєте продовжити термін служби автобуса? Час задуматися про проведення капітального ремонту двигуна

Новини компаній

Жодна річ у цьому світі не може служити вічно. Це твердження, безперечно, можна віднести і до двигуна автобуса. Його ресурс хоч і може бути дуже довговічним, правда аж ніяк не нескінченним. Силовий агрегат під час експлуатації зазнає суттєвих навантажень. З цієї причини навіть коли йдеться про дбайливе ставлення до двигуна автобуса, все одно варто очікувати, що свого часу настане момент, коли без серйозного ремонту не обійтися.

Капітальний ремонт двигуна автобуса є досить складною та трудомісткою роботою. Її під силу виконувати виключно професійно підготовленим фахівцям. Плюс до всього, потрібно спеціальне обладнання з інструментами.

Бажаєте продовжити термін служби автобуса? Час задуматися про проведення капітального ремонту двигуна, фото-1

Що важливо пам'ятати?

Капітальний ремонт двигуна автобуса є процедурою, під час якої двигун автобуса повністю розбирається, потім відновлюється або замінюються певні зношені деталі з компонентами. Оскільки від цієї процедури залежатиме термін служби автобуса, відповідно не потрібно довіряти її незрозумілим “фахівцям” з сумнівним досвідом. Справа в тому, що спроби некваліфікованого втручання швидше за все лише суттєво погіршать ситуацію. Крім того, вони додатково призведуть до великих фінансових витрат.

Якщо ж ви хотіли б скористатися відмінним способом продовжити термін служби автобуса, особливо якщо двигун його вже досить старий і зношений, слід звернутися до профі своєї справи. Серед переваг капітального ремонту двигуна автобуса окремо виділимо такі:

  • Значна економія грошей. Замість купівлі нового двигуна можна скористатися послугою капітального ремонту, яка заощадить вам кругленьку суму. Нові двигуни коштують дорого, тому такий варіант раціональніший.
  • Збільшення терміну служби. Завдяки капітальному ремонту можна буде усунути пошкоджені чи зношені деталі.
  • Завдяки капремонту можна покращити технічні характеристики двигуна та загальну ефективність роботи автобуса. Це дозволить продовжити використання старого автобуса без будь-якої втрати на якості.
  • Процедура допоможе зменшити кількість металевого сміття з енерговитратами, що пов'язані із виробництвом нового двигуна.
  • Ще однією перевагою проведення капітального ремонту двигуна вважатимуться можливість адаптації під специфічні потреби. Що це означає? Тут все просто: за бажання можна буде нести різні поліпшення, що адаптовані до специфічних завдань і вимог автобуса.
Бажаєте продовжити термін служби автобуса? Час задуматися про проведення капітального ремонту двигуна, фото-2

Правда важливо вибирати надійні автомайстерні з обов'язковою наявністю в асортименті (для проведення ремонтних робіт) спеціалізованих оригінальних запчастин та агрегатів. Тільки так можна буде досягти отримання якісних робіт, чий результат вас приємно здивує.

Основні етапи капітального ремонту двигуна автобуса та типи

Якщо детальніше говорити про головні етапи такої процедури як капітальний ремонт двигуна автобуса, відповідно слід спочатку виділити діагностику та аналіз проблем. Потім слідує розбирання двигуна із заміною деталей і компонентів. Після проведення даної процедури піде етап складання двигуна, його тестування та контроль. Серед найпоширеніших типів капітального ремонту двигуна автобуса фахівці виділяють:

  • повний капітальний ремонт;
  • частковий капітальний ремонт;
  • ремонт блоку циліндрів;
  • заміна поршнів та колінчастого валу.

Незважаючи на те, який саме тип капітального ремонту вас цікавить, обов'язково звертайтесь за консультацією до профі своєї справи з досвідом роботи. Тільки так можна буде розраховувати на якісне проведення всіх потрібних вам робіт, а також їхню демократичну вартість.

Рекомендації, що важливі для дотримання після капремонту двигуна автобуса

Після капремонту двигуна фахівці радять дотримуватись цілої низки рекомендацій, що допоможуть продовжити термін служби транспортного засобу та забезпечити його безпечне функціонування. Не забувайте прогрівати двигун, стежте за рівнем мастила, вчасно обслуговуйте системи охолодження, дбайте про заміну фільтрів. Підтримуйте правильний тиск у шинах і слідкуйте за трансмісією.

Плюс до всього іншого регулярно важливо проходити технічне обслуговування та стежити за загальним станом автобуса. Крім того, важливо стежити за витратою палива та проводити для водіїв навчання з правильної експлуатації транспортного засобу. Цю допоможе зменшити знос машини та заощадити паливо.

Кому довірити капітальний ремонт двигуна автобуса?

Якщо вам потрібний професійний капітальний ремонт двигуна вашого автобуса, радимо довіряти його справжнім фахівцям у цій справі. Наприклад, такими є співробітники SVS-Service (СВС-Сервіс). Тут працюють кваліфіковані співробітники, які в обов'язковому порядку насамперед проводять ретельну оцінку стану двигуна. З цією метою в SVS-Service використовують виключно сучасні передові методи діагностики, що дозволяють виявити всі несправності та одночасно визначити обсяг робіт, які будуть потрібні для проведення капремонту.

Фахівці СВС-Сервіс завжди готові допомогти клієнтам у виборі оптимального варіанта ремонту двигуна, ґрунтуючись на фінансових можливостях своїх клієнтів та їх бюджеті. Тут пропонують гнучку цінову політику та все для того, щоб зробити капремонт максимально доступним для кожного. Вибираючи цей сервіс для проведення процедури, ви робите вибір на користь високої якості робіт, економії ваших грошей та відмінної надійності.

У вас залишилися питання? Ви хотіли б детальніше обговорити момент майбутньої співпраці? Тоді не відкладайте звернення до SVS-Service на потім. Для запису на певний час та отримання додаткової інформації, прямо зараз телефонуйте сюди, використовуючи контактну інформацію, що є на сайті СВС-Сервіс і зовсім скоро зможете довірити ваш автобус та його ремонт профі своєї справи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...