• Головна
  • У Запоріжжі КП «Побутовик» замовив ветпослуги для безпритульних собак та котів ще на більше ніж 300 тисяч гривень
16:30, 29 жовтня 2023 р.

У Запоріжжі КП «Побутовик» замовив ветпослуги для безпритульних собак та котів ще на більше ніж 300 тисяч гривень

У Запоріжжі КП «Побутовик» замовив ветпослуги для безпритульних собак та котів ще на більше ніж 300 тисяч гривень

Комунальне підприємство «Побутовик», яке займається стерилізацією та чіпуванням безпритульних тварин, провело ще одну додаткову закупівлю ще на 304 тисячі гривень на ветеринарні послуги для собак та котів до кінця 2023 року .

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель Prozorro, передає 061.

Відомо, що у тендерній документації йшлося про надання 120 ветеринарних послуг для бездомних собак та 140 котів. В послугу входить: вакцинація проти сказу, біостерилізація, кліпсування, чіпування (для собак) та післяопераційна перетримка.

У Запоріжжі КП «Побутовик» замовив ветпослуги для безпритульних собак та котів ще на більше ніж 300 тисяч гривень, фото-1

Комунальники зазначали про декілька вимог до виконавців – наявність ветеринарного пункту та спеціального обладнання та інструментів. Також учасник мав надати письмове підтвердження досвіду виконання таких послуг (додати копію виконання аналогічного договору), а ще документ що підтверджує наявність в працівників, які мають відповідну фахову ветеринарну освіту та досвід.

Традиційно тендер без конкурсу віддали фірмі «Ветмір», яка на постійній основі є підрядником «Побутовика» не перший рік.Вартість одиниці послуги для собак у «Ветмірі» вказали 1663 гривень, а для котів 742 гривні.

У Запоріжжі КП «Побутовик» замовив ветпослуги для безпритульних собак та котів ще на більше ніж 300 тисяч гривень, фото-2

Доставляти у веткліклініку тварин можуть як представники КП, так і за домовленістю волонтери та громадські організації. Надавати послуги можуть лише кваліфіковані спеціалісти в робочий час із внесенням інформації про тварин до реєстру Animal-id.info, а номери мікрочіпа мають бути вказані у спеціальному реєстрі.

Послуга має надаватися ветклінікою з 26 жовтня договору до 31 грудня 2023 року з належними ветеринарно-санітарними умовами утримання тварин

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у січні КП «Побутовик» замовив послуги з чіпування та стерилізації собак та котів на суму в 1,3 мільйона гривень на весь 2023 рік.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тварини #собаки #коти #стерилізація #тендер #КП Побутовик
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...