• Головна
  • Українські сили мають незначні успіхи під час атак поблизу Роботиного, - ISW
11:36, 29 жовтня 2023 р.

Українські сили мають незначні успіхи під час атак поблизу Роботиного, - ISW

Українські сили мають незначні успіхи під час атак поблизу Роботиного, - ISW

Українські війська продовжили наступальні дії на мелітопольському (західна частина Запорізької області) напрямку. Українські сили атакували поблизу Роботиного, Нестерянки, Копані, Рівного, Новопрокопівки та Вербового. Зазначається про незначні успіхи під час атак поблизу Роботиного.

Про це йдеться у новому зведенні Інституту вивчення війни, передає 061

28 жовтня українські сили не здійснювали заявлених або підтверджених обстрілів у районі кордону Донецько-Запорізької області. В той же час російські війська безуспішно атакували район Донецько-Запорізької області. У Генштабі України повідомили, що російські війська здійснили безуспішні атаки поблизу Старомайорського та на південь від Золотої Ниви. Російські мілблогери, пов’язані із Кремлем, заявили, що російські війська зміцнюють позиції на північний схід від Приютного.

Також Кремль відновлює свій наратив, який неправдиво зображує Україну як небезпечну та неспроможну ядерну державу. Міністерство закордонних справ (МЗС) Росії звинуватило Україну в нанесенні безпілотником удару по Курській АЕС 28 жовтня та пошкодженні стін сховища ядерних відходів.

«Російські офіційні особи вже давно звинувачують українські сили у створенні небезпеки для ядерних активів у спробі підірвати підтримку України Заходом і виправдати російську окупацію Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС), незважаючи на власну мілітаризацію ЗАЕС Росією», - зазначають аналітики в своєму дослідженні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запорізькій області за добу ворог обстріляв з РСЗВ та авіаснарядів 20 міст та сіл.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#атаки #ЗСУ #просування #кордон #наратив #ЗАЕС #Роботине
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...