• Головна
  • Гроші на ЗСУ: запоріжці вийшли на мітинг підтримки армії, - ФОТО, ВІДЕО
12:40, 28 жовтня 2023 р.

Гроші на ЗСУ: запоріжці вийшли на мітинг підтримки армії, - ФОТО, ВІДЕО

Гроші на ЗСУ: запоріжці вийшли на мітинг підтримки армії, - ФОТО, ВІДЕО

Сьогодні, 28 жовтня, запоріжці долучились до акції «Всеукраїнський день підтримки армії». Біля будівлі мерії зібрались жителі міста, які невдоволені нераціональними витратами місцевої влади з бюджету.

Детальніше в репортажі 061.

Учасники мітингу прийшли з плакатами «Гроші на ЗСУ», «Запоріжці хочуть контролювати бюджет міста», «Нам не потрібна дорога, нам потрібна перемога», «ЗСУ потрібен такмед, а не бруківка».

Основана вимога учасників мітингу – спрямування не менше 20% коштів з місцевого бюджету на допомогу ЗСУ, проведення громадських слухань щодо контролю розподілу бюджетних коштів.

- На загальнодержавному рівні ми вимагаємо правки до законопроекту 10037, які дозволять використовувати бюджетні кошти без обмежень, тобто органи місцевого самоврядування зможуть закупати, передавати, допомагати ЗСУ. По-друге, ми вимагаємо дофінансувати бюджети громад щонайменше до рівня 2021 року, для того щоб громади могли допомагати військовим. А на локальному рівні ми вимагаємо проведення громадських слухань щодо бюджету. Ми вже зібрали 600 підписів, - каже голова ГО зазначила голова ГО "HeroU" Валерія Морозова.

Запоріжці пройшли ходою від Запорізької міської ради до обласної ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#мітинг #Запоріжжя #бюджет #ЗСУ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...