• Головна
  • Мешканці зруйнованої внаслідок ракетного удару запорізької багатоповерхівки почали отримувати акти обстеження пошкодженого майна
22:56, 23 жовтня 2023 р.

Мешканці зруйнованої внаслідок ракетного удару запорізької багатоповерхівки почали отримувати акти обстеження пошкодженого майна

У Запоріжжі мешканці зруйнованого багатоповерхового будинку на Соборному, в який минулого тижня влучила ворожа ракета, почали отримувати акти обстеження пошкодженого майна. 

За інформацією міської ради, на цей час такі документи вже видано власникам 37 квартир. 

В мерії пояснюють, що саме ці документи дають можливість власникам зруйнованого та непридатного для проживання житла, по-перше, оформити щомісячну допомогу від міста у 10 тисяч ггривень. Для цього з пакетом документів потрібно звернутися до ЦНАПу чи його підрозділів. 

По-друге, формити статус ВПО і отримувати щомісячну допомогу від держави. З пакетом документів потрібно звернутися до відділу прийому громадян департаменту соцзахисту за місцем проживання. 

Також з цим актом громадяни пільгових категорій, житло яких придатне для проживання, але має ушкодження, можуть оформити разову виплату від міста на ремонт житла. З пакетом документів теж потрібно звернутися до відділу прийому громадян департаменту соцзахисту. 

Нагадаємо, ворог влучив по будинку ракетою С-300. Атака сталася вночі, близько 01:40. Загинуло 5 людей, ще 5 - госпіталізовані. В будинку зруйновано під'їзд (8 квартир). Наразі рятувальники демонтували всі небезпечні елементи. Після проведення експертизи, стане зрозуміло, що робити із зруйнованою частиною будинку. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Будинок #майно #акт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...