• Головна
  • В Антитерористичному центрі при СБУ розповіли про спецоперації проведені у Запоріжжі
21:26, 17 жовтня 2023 р.

В Антитерористичному центрі при СБУ розповіли про спецоперації проведені у Запоріжжі

Антитерористичний центр при при СБУ за 9 місяців цього року провів 1,5 тис. антитерористичних та контрдиверсійних заходів. Більшу частину з них було реалізовано у прифронтових регіонах, в тому числі, у Запоріжжі та на передовій. 

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Силовики говорять, що результатом проведених заходів стали реальні затримання та викриття ворожих агентурних мереж, коригувальників та диверсійно-розвідувальних груп.

Наприклад у Запоріжжі затримано зрадника, який скоригував повітряний удар окурантів по житловому мікрорайону обласного центру у квітні цього року. Тоді 2 людей загинуло і було пошкоджено понад 50 приватних будинків.

Також у Запорізькій, Одеській та Миколаївській областях було нейтралізовано декілька російських агентурних мереж, які збирали розвіддані про дислокацію Сил оборони та коригували повітряні удари рф по південних регіонах України.

За всіма викритими, під час контрдиверсійних заходів, фактами тривають розслідування у межах 655 кримінальних проваджень, у тому числі за фактами державної зради, колабораціонізму та шпигунства на користь країни-агресора.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#СБУ #колаборант #диверсант
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...