• Головна
  • У Запоріжжі стартує проєкт «Фотоспалах», де донати за професійні фотосесії підуть на потреби ЗСУ
18:06, 16 жовтня 2023 р.

У Запоріжжі стартує проєкт «Фотоспалах», де донати за професійні фотосесії підуть на потреби ЗСУ

У Запоріжжі стартує проєкт «Фотоспалах», де донати за професійні фотосесії підуть на потреби ЗСУ

В Запоріжжі з 23 до 29 жовтня відбудеться тиждень різноманітних професійних зйомок в 16 локаціях з 16 запорізькими професійними фотографами. Мешканців міста запрошують долучитися — всі донати за фотосесії підуть на укомплектування безпілотниками чотирьох ударних груп спецпідрозділу ГУР МО «Крила».

Кожен запоріжець чи запоріжанка за донат можуть отримати можливість зробити близько 50 професійних фото за 30 хвилин, втілити свої ідеї в життя, або скористатися допомогою професійних фотографів у підборі образів та локацій.

Фотозйомки будуть проходити на 16 локаціях – фотостудіях, парках, острові Хортиця. Донат для вуличної зйомки — від 500 гривень, студійної — від 600 гривень.

Ідея проєкту полягає в тому, що кожен українецьі українка, незалежно від професії і статусу, можуть допомогти країні своєю творчістю, взявши участь в професійній експрес-фотосесії за донат.

Організаторки проєкту — волонтерки фонду «Starlife charity», які співпрацюють із спецпідрозділом ГУР МО «Крила». Вони створили проєкт «Фотоспалах-тур містами» для збору коштів на укомплектування чотирьох ударних груп безпілотниками.Фотосесії за донати з успіхом пройшли в Дніпрі, Києві і Мукачеві. Волонтерки вже зібрали 59000 гривень.

Для запису звертайтесь до організаторок заходу:

  • 0963938467 – Дар’я; viber/telegram
  • 0959365542 – Марія; viber/telegram

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що освітяни з Енергодару організували майстерню з виготовлення маскувальних сіток та нашоломників для бійців

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#проєкт #волонтери #фотографки #допомога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...