• Головна
  • На підконтрольній Запорізькій області території щонайменше 30% укриттів перебуває в неналежному стані
16:07, 14 жовтня 2023 р.

На підконтрольній Запорізькій області території щонайменше 30% укриттів перебуває в неналежному стані

На підконтрольній Запорізькій області території щонайменше 30% укриттів перебуває в неналежному стані

Загалом на підконтрольних територіях Запорізької області розташовано 1785 сховищ, протирадіаційних укриттів, споруд подвійного призначення, швидкоспоруджуваних захисних споруд цивільного захисту та найпростіших укриттів. З них 1265 об’єктів в належному стані.

Про це повідомили в пресслужбі Запорізької ОВА, передає 061

З 352 захисних споруд цивільного захисту 185 оцінюється як готові або обмежено готові до використання за призначенням. 167 об'єктів перебувають у неналежному стані, а до 9 сховищ власники та балансоутримувачі не забезпечили вільний доступ.

З 1433найпростіших укриттів 1086 готові чи обмежено готові тавикористовується за призначенням. 352 не рекомендовано використовувати як укриття, а 73 зачинені під час повітряної тривоги.

Посадовці ЗОВА наголошують, що балансоутримувачі захисних споруд несуть персональну відповідальність за убезпечення жителів Запорізької області, а тому мають привести укриття у належний стан та забезпечити вільний і безперешкодний доступ для населення.

За результатами інспекцій співробітниками поліції відкрито 14 кримінальних проваджень. Перевірки осередків безпеки триватимуть надалі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в мерії прийняли концепцію щодо встановлення швидкоспоруджуваних бетонних укриттів на вулицях міста

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#укриття #сховища #балансоутримувачі #допомога #населення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...