• Головна
  • Війська рф намагалися атакувати на кордоні Донецько-Запорізької області, але успіху не мали, - ISW
09:18, 14 жовтня 2023 р.

Війська рф намагалися атакувати на кордоні Донецько-Запорізької області, але успіху не мали, - ISW

Війська рф намагалися атакувати на кордоні Донецько-Запорізької області, але успіху не мали, - ISW

Російські війська 13 жовтня безуспішно атакували в районі кордону Донецько-Запорізької області і не просунулися. Одночасно з цим українські війська здійснили невдалі атаки в західній частині Запорізькій області.

Про це повідомляє в своєму зведенні Інститут вивчення війни (ISW), передає 061.

Російські міліблогери стверджували, що українські війська продовжували безуспішні атаки вздовж лінії Роботине-Вербове (10 км на південь до 18 км на південний схід від Оріхова) 12 і 13 жовтня. Російський агрегатор новин стверджував, що українські сили також безуспішно атакували російські позиції в Новопрокопівці.

Російські війська 13 жовтня здійснили штурм на захід Запорізької області та незначно просунулися вперед. Геолокаційні кадри, опубліковані 13 жовтня, показують, що російські війська незначно просунулися на північ від Копані. Український Генштаб повідомив, що російські війська вели безуспішні атаки поблизу Роботиного. 12 жовтня російський мілблогер заявив, що російські війська нещодавно покращили свої позиції біля П’ятихаток. 13 жовтня російський мілблогер опублікував кадри, на яких стверджується, що підрозділи російського 108-го десантно-штурмового полку (7-ї дивізії ВДВ) діють поблизу Вербового.

Нагадаємо, що у командуванні Сил спеціальних операцій України повідомили, що 13 жовтня підрозділ українського спецназу успішно підірвав ділянку залізничної колії, якою російські війська постачають боєприпаси та паливо військам, які діють на Запорізькому напрямку. У Центрі українського спротиву повідомили, що внаслідок нападу було пошкоджено 150 метрів залізничної колії та потяг, який щоденно перевозив логістику та награбоване між Мелітополем та окупованим Кримом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інститут вивчення війни #армія #ворог #просування #ситуація #безпека
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...