• Головна
  • КП «Градпроект», яке очолює депутат з колишнього «ОПЗЖ», отримає приміщення вартістю в 5 мільйонів гривень
16:25, 13 жовтня 2023 р.

КП «Градпроект», яке очолює депутат з колишнього «ОПЗЖ», отримає приміщення вартістю в 5 мільйонів гривень

КП «Градпроект», яке очолює депутат з колишнього «ОПЗЖ», отримає приміщення вартістю в 5 мільйонів гривень

На позачерговій сесії Запорізької міської ради депутати проголосували за ліквідацію КП «ВРЕЖО №7» шляхом об’єднання його з КП «Градпроект», яке очолює депутат міськради Василій Полюсов. Обранець пройшов до міськради по спискам «ОПЗЖ» та очолював весь цей час депутатську комісію з питань комунальної власності та земельних ресурсів.

Про це повідомляє 061.

В міськраді обгрунтували реорганізацію ВРЕЖО «посиленням ефективності та вдосконалення роботи комунальних підприємств для більш раціональних витрат коштів з міського бюджет».

Після цього «Градпроект» визначений правонаступником усіх прав, обов’язків та майна комунального ВРЕЖО №7.

В проєктах рішень виконкому від 12 жовтня 2023 року зазначається, що наразі пропонується передати КП «Градпроект» 25 нежитлових приміщень в Вознесенівському районі міста, що раніше належали «ВРЕЖО №7» з первісною вартістю в 12,8 мільйонів гривень та залишковою в 5,1 мільйон гривень.

Згідно зі статутом, комунальне підприємство «Градпроект» є правонаступником прав та обов’язків, госпрозрахункового проектно-виробничого архітектурно-планувального бюро при головному управлінні архітектури та містобудування. В перелік основних видів діяльності цього КП входить - здійснення заходів щодо контролю за ефективністю використання збереження майна комунальної власності, яке перебуває в його господарському віданні;контроль за розміщенням засобів зовнішньої реклами на зовнішніх поверхнях, а також діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії,підготовка початкових даних для проектування об'єктів будівництва, проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт та земельних торгів та багато іншого.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі депутати "завернули" петицію про вилучення земельної ділянку у фірми Кальцева

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Градпроект #комунальне підприємство #Василій Полюсов #ВРЕЖО #оренда
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...