• Головна
  • Були нарікання від цивільних та військових: очільник ЗОВА звільнив одного із своїх заступників
12:33, 13 жовтня 2023 р.

Були нарікання від цивільних та військових: очільник ЗОВА звільнив одного із своїх заступників

Начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко минулого тижня анонсував, що буде приймати кадрові рішення. Мовляв, довго спостерігав і тепер настав час діяти. Перші рішення були минулого тижня. Тоді за незадовільну роботу щодо забезпечення належного функціонування укриттів  було понижено в посаді директора Департаменту цивільного захисту населення Андрія Булавінова. Крім того, було звільнено з посади  директора Департаменту агропромислового розвитку Максима Бойка. Причина - недостатній контроль за діяльністю підлеглих, що призвело до вчинення останніми протиправних дій. 

Сьогодні, 13 жовтня, стало відомо про звільнення одного з заступників начальника ОВА. 

"Звільнений один з моїх заступників, який відповідає за медицину", - сказав він та додав, що було достатньо нарікань, в тому числі і щодо медичного забезпечення.

'Не тільки від цивільних, а й від військових, з яких отримували гроші навіть за ті послуги, які мають бути безкоштовні. Тому прийнято рішення щодо звільнення", - сказав Малашко. 

Мова йде про Віталія Сиволапа, якого було призначено на посаду в травні 2022 року попереднім очільником Олександром Старухом. Сиволап є відомим кардіологом, професором та доктором медичних наук. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Сиволап #звільнення #ова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...