• Головна
  • В Запоріжжі футбольний матч завершився масовою бійкою
11:50, 5 жовтня 2023 р.

В Запоріжжі футбольний матч завершився масовою бійкою

В Запоріжжі футбольний матч завершився масовою бійкою

24 вересня гра чемпіонату Першої ліги Запоріжжя з футболу у форматі 8х8 між командами Coffee Art и "Гепард" завершилась масовою бійкою після того як гравець «Гепарду» вдарив вже лежачого на траві футболіста Coffee Art ногою по голові.

Про це повідомив «Обозрєватель».

Паблік «Запоріжжя футбольне» опублікував протокол засідання оргкомітету Запорізької асоціації футболу по факту бійки на матчі. Згідно протоколу, на 45-й хвилині матчу гравець ФК «Гепард» Ашот Балабекян вдарив ногою футболіста Coffee Art. Після цього до Балабекяна підбіг гравець Coffee Art Дмитро Агапов і вдарив його кулаком в обличчя. За свідченнями присутніх та відеоматеріалами встановлено, що бійку спровокував гравець Coffee Art Владислав Гурковський шляхом словесних образ футболістів команди суперника. На поле також вибігли прихильники команди «Гепард» і вступили в бійку. Через 40 секунд всі заспокоїлись, але команда Coffee Art відмовилась продовжувати гру.

Організаційний комітет ЗАФ відсторонив Ашота Балабекяна від змагань на 4 роки; Дмитра Агапова – на 10 матчів, Владислава Гурковського – на 5 матчів. За присутність на матчі вболівальників і їх участь у бійці команду ФК «Гепард» оштрафовано на 12 тисяч гривень. За відмову продовжувати гру команді Coffee Art зараховано технічну поразку.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#футбол #Запоріжжя #бійка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...