• Головна
  • В Запоріжжі п’яний чоловік намагався вкрасти автомобіль таксі, а потім вдарив ногою поліцейського
10:56, 5 жовтня 2023 р.

В Запоріжжі п’яний чоловік намагався вкрасти автомобіль таксі, а потім вдарив ногою поліцейського

В Запоріжжі п’яний чоловік намагався вкрасти автомобіль таксі, а потім вдарив ногою поліцейського

2 жовтня в Запоріжжі клієнт не розрахувався з таксистом, а потім намагався вкрасти його автівку «Daewoo». Коли за місцем виклику приїхали поліцейські, чоловік чинив опір і вдарив одного з них.

Про це повідомили в прес-службі облуправління поліції.

Поліцейських викликав водій таксі. Як встановили слідчі, близько 21:30 чоловік, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, викликав таксі. Під час поїздки в попросив водія зупинитись біля одного з магазинів. В приміщенні він знаходився близько 20 хвилин, після чого вийшов, сів в іншу автівку і поїхав в інший бік. Водій таксі переслідував авто, так як клієнт з ним не розрахувався. Наздогнати втікача вдалось в районі пр. Металургів. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого клієнт сів за кермо таксі і намагався втекти, але через 50 метрів врізався в бордюр.

Коли на місце події прибули поліцейські, п’яний чоловік не реагував на їхні зауваження. Він взяв дорожній конус та кинув його в обличчя поліцейського, а іншого вдарив ногою. 54-річного порушника затримали. Вирішується питання повідомлення йому про підозру у незаконному заволодінні авто та у вчиненні насильства щодо працівника правоохоронного органу. Чоловіку загрожує до 5 років ув’язнення.

Як раніше писав 061, у Запоріжжі чоловік прикидався лікарем та виманював у стареньких гроші за псевдо операції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#таксі #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...