• Головна
  • Триплекс: що це та де в Україні придбати скло на замовлення?
Новини компаній
10:06, 27 вересня 2023 р.

Триплекс: що це та де в Україні придбати скло на замовлення?

Новини компаній

Триплекс є багатошаровим склом, що складається з одразу пари елементів, що з'єднані завдяки спеціальній плівці з полімеру. Цей вид скла особливо популярний, адже його основні характеристики нині справді вражають. Зокрема, серед найвагоміших переваг, не можна окремо не виділити такі:

  • підвищення вдвічі властивостей звукоізоляції;
  • підвищення аж утричі термостійкості;
  • підвищення міцності аж у п'ять разів, особливо якщо порівнювати триплекс з аналогічної товщини звичайним листовим склом.
Триплекс: що це та де в Україні придбати скло на замовлення?, фото-1

Які ще переваги характерні для триплексу?

Лист такого інноваційного скла, товщина якого лише 1 см, здатний витримати безліч ударів молотка. Якщо ж мова йде про скло, яке товще в цілі 2 рази, то воно здатне витримати, випущені в нього з гвинтівки снайперської кулі або навіть кулі з автомата. Плюс до всього іншого також не варто забувати про те, що це скло чудово поглинає і потім успішно розсіює більшу частину ультрафіолетового випромінювання.

Якщо ви хотіли б мати можливість в Україні для ваших цілей та потреб замовити триплекс за найдемократичнішими цінами, тоді радимо звернути увагу на можливість співпрацювати з виробничою фірмою «Сфера Гласс», чий офіційний сайт розташований за адресою – sferaglass.com/productions/tripleks. Дана фірма на професійному рівні спеціалізується на виготовленні триплексу на замовлення. Це одна із ключових послуг компанії.

В асортименті компанії «Сфера Гласс» ви зможете замовити ударостійке, здатне витримати велике навантаження та повністю безпечне для вас скло триплекс. Ці вироби відрізнятимуться за своїми видами та функціональними особливостями.

Що ще потрібно знати про «Сфера Гласс»?

Скло реалізується тут у «Сфера Гласс» за найдемократичнішими та більш ніж прийнятними цінами. Незважаючи на те, яке саме скло триплекс ви хотіли б замовити та які дизайнерські рішення потрібно втілити, звертайтеся. У «Сфера Гласс» вам готові запропонувати не тільки можливість придбати скло триплекс, а й будь-яку іншу продукцію.

Разом з продукцією даної компанії ви зможете легко створювати унікальну атмосферу, при цьому доповнюючи будь-які інтер'єри незвичайними елементами. Детальнішу контактну інформацію для зв'язку з представником виробничої фірми «Сфера Гласс» шукайте на її офіційному інтернет-сайті sferaglass.com у розділі «Контакти».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...