• Головна
  • «Запоріжсталь» передав запорізьким рятівникам комплекти спецодягу на 2 млн гривень
Новини компаній
15:00, 19 вересня 2023 р.

«Запоріжсталь» передав запорізьким рятівникам комплекти спецодягу на 2 млн гривень

Новини компаній

Комбінат «Запоріжсталь» Групи Метінвест до Дня працівників цивільного захисту України передав Головному управлінню ДСНС України у Запорізькій області майже 200 комплектів спецодягу різного призначення та 80 пар спецвзуття на загальну суму 2 млн гривень.

15 вересня 2023 року, в межах урочистого заходу, присвяченого Дню рятівника України, нагороди до професійного свята отримали співробітники Головного управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів. Подяку за героїчне виконання службових обов’язків під час ліквідації надзвичайних подій у воєнний час та привітання від колективу «Запоріжсталі» запорізьким рятувальникам передав Генеральний директор комбінату Роман Слободянюк.

«Запоріжсталь» передав запорізьким рятівникам комплекти спецодягу на 2 млн гривень, фото-1

«Ваша робота – це не просто праця, це справжня місія. Місія допомоги людям. У мирні часи і у час війни ви завжди приходите на допомогу, ризикуючи власним життям. Ваша професійність та відвага – це наша впевненість і захист. Метінвест системно підтримує запорізьких рятівників у їх надважливій роботі. Це – надання захисних бронежилетів та шоломів, техніки, автівок. Щиро дякую вам за те що ви робите! Бажаю вам міцного здоров’я, витримки, якомога менше тривожних викликів та звісно найшвидшої Перемоги», - привітав Роман Слободянюк.

«Запоріжсталь» передав запорізьким рятівникам комплекти спецодягу на 2 млн гривень, фото-2

До професійного свята від «Запоріжсталі» рятівники отримали майже 200 комплектів спецодягу, зокрема зимову та літню повсякденна форму, вогнестійку форму для пожежників та 80 пар спецвзуття на загальну суму 2 млн гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Запоріжсталь #Група Метінвест #День працівників цивільного захисту України
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...