• Головна
  • Пряме влучання по окупантам: в ЦНС опублікували відео вибухів в Мелітополі
12:29, 19 вересня 2023 р.

Пряме влучання по окупантам: в ЦНС опублікували відео вибухів в Мелітополі

Сьогодні вранці в тимчасово окупованому росіянами Мелітополі пролунали вибухи. Це результат прямого влучання по окупантам.

Про це повідомили в Центрі національного спротиву.

Мер Мелітополя Іван Федоров з посиланням на місцевих жителів повідомив про серію з 5 вибухів. Найгучніші з них лунали в районі заводу «Автокольорлиту», який окупанти перетворили на свою військову базу.

Колаборант та так званий керівник руху "Мы вместе с Россией" Володимир Рогов на своєму однойменному телеграм-каналі повідомив, що вибухи в Мелітополі це начебто результат роботи ПВО.

Але в Центрі національного спротиву запевняють, що ранкові вибухи – результат прямого влучання по окупантам поблизу Мелітополя та опублікували відповідне відео.

- Підпілля на тимчасово окупованих територіях не спить та передає інформацію про ворога, по якій потім вправно «відпрацьовують» Сили Оборони. Попри всі репресії на тимчасово окупованих територіях місцеві жителі все одно продовжують чинить спротив та всіма силами намагаються пришвидшити деокупацію та знищити російських окупантів, - зазначили в ЦНС.

Як раніше писав 061, колишнього голову сільради у Запорізької області засудили до 8 років в’язниці за колабораціонізм.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вибух #Мелітополь #Іван Федоров #ЦНС
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Пояснюємо, що не так із заявами окупантів. Що з них є фейком та маніпуляцією. На окупованих територіях Запорізької області так звана "влада" звинувачує українську владу та армію у своїх же провокаціях
Оголошення
live comments feed...