• Головна
  • Найкраща література для маленьких дітей – інтерактивний вімельсвіт
Новини компаній
16:00, 18 вересня 2023 р.

Найкраща література для маленьких дітей – інтерактивний вімельсвіт

Новини компаній

Кожний маленький пізнайко дуже полюбляє фантазувати та створювати свої власні світи. Література ж по своїй задумці має на меті продемонструвати малечі, як саме можна фантазувати та створювати історії, а також – навчити дитину закономірностям життя та особливостям взаємовідносин між людьми. Але література для дітей  може бути різною – і, якщо одні книжки повчають та дають настанови, інші просто розважають та урізноманітнюють вільний час. Крім того, не завжди в книжці повинно міститися багато текстової інформації для того, щоб впоратися із своєю основною задачею. Дуже цікавими будуть книжки, які створені майже зовсім без тексту.

Так, одне з найкращих видавництв України «Ранок» пропонує дітлахам познайомитися ближче з цікавими виданнями, які дозволять реалізувати будь-які фантазії та стануть основою для складання власних цікавих та захоплюючих історій. Книга серії Вімельсвіт – ідеальна для тих дітлахів, які ще не вміють читати, але при цьому прагнуть до нових знань та особливої активності. На сторінках книги повно яскравих малюнків, які можна інтерпретувати в залежності від власних побажань та уявлень. Познайомитися з книжкою ближче, а також придбати багато іншої цікавої літератури можна на офіційному сайті видавництва.

Дитяча література від видавництво "Ранок"

Дитяча література від видавництво "Ранок"

Чому варто обирати книжки без тексту для малечі?

За своїм значенням книжка уявляється дорослому як друкований виріб, в якому багато тексту – розказана історія або надрукований вірш. Але, як собі уявити книжку зовсім без тексту? Насправді такі книжки отримали цікаву назву – віммельбухи, та мають багато особливостей:

  • Яскраві зображення казок та історій на сторінках.
  • Можливість використовувати аудіофайли для прослуховування казки.
  • Нестандартний дизайн та варіативність сюжету – малеча може самостійно створювати історії, спираючись на запропонований сюжет або продовжувати його.

Магазин книг «Ранок» пропонує користувачам досить великий асортимент літератури для дітей та дорослих, який включає й різноманітні варіанти віммельбухів. Якщо Ваша дитина ще не ходить до школи та не вміє читати, їй буде цікаво послухати історію та розглядати зображення. Використовуючи ж відповідні  книжки та додатки до них, Ви також зможете оживити персонажів в буквальному сенсі та отримати ще більше приємних вражень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#видавництво «Ранок» #дитяча література #книги для самостійного читання #перше читання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...