• Головна
  • Очільниця окупаційного мелітопольського центру ПМСД докладала Путіну про стан з медустановами в захопленому місті
10:59, 15 вересня 2023 р.

Очільниця окупаційного мелітопольського центру ПМСД докладала Путіну про стан з медустановами в захопленому місті

Служба безпеки зібрала обґрунтовані докази вини мешканки Запорізької області, яка з початку повномасштабного вторгнення добровільно перейшла на бік ворога та обійняла посаду головного лікаря «мелітопольського центру первинної медико-санітарної допомоги».

Про це повідомляє прес-служба СБУ. 

За даними відомства, під час окупації міста зрадниця керувала медустановою та надавала всіляку допомогу окупантам у встановленні та підтриманні їх незаконної влади. Вона підписувала накази та розпорядження, спрямовані на забезпечення функціонування сфери охорони здоров’я на т.зв. «звільнених» територіях.

Також зрадниця прийняла пропозицію окупантів очолити «раду головних лікарів департаменту охорони здоров’я військово-цивільної адміністрації запорізької області».

Крім виконання своїх безпосередніх обов’язків, жінка брала участь в онлайн-нарадах з президентом рф, під час якої доповідала йому про ситуацію з медустановами в тимчасово окупованому Мелітополі.

Співробітники СБУ встановили її, задокументували злочинні дії і повідомили колаборантці про підозру за ч. 5 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Мелітополь #окупанти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...