• Головна
  • У Запоріжжі КП «ЦУІТ» замовляє будівництво зон відеоспостереження за 12 мільйонів гривень
11:25, 12 вересня 2023 р.

У Запоріжжі КП «ЦУІТ» замовляє будівництво зон відеоспостереження за 12 мільйонів гривень

У Запоріжжі КП «ЦУІТ» замовляє будівництво зон відеоспостереження за 12 мільйонів гривень

Комунальне підприємство «Центр управління інформаційними технологіями» 11 вересня 2023 року оголосив тендер на будівельно-монтажні роботи зон відеоспостереження по 10 окремим лотам на загальну суму в 12 мільйонів 36 тисяч гривень.

Про це повідомляється в реєстрі публічних закупівель Prozorro, передає 061.

Мова йде про створення вузлів відеоспостереження (з камерами відеоспостереження) в рамках міської цільової програми «Безпечне місто Запоріжжя».

Так, від підрядників вимагається облаштувати зони відеоспостереження по наступним адресам: на кільці на перетині Прибрежної автомагістралі та вулиць Глісерної та Дніпровської, на перетині проспекту Соборного та вулиць Української та Поштової, на перетині вулиць Перемоги, Патріотичної та Яценка, на перетині вулиць Діагональної, Заводської та Південного шосе, на перетині вулиць Моторобудівників та Іванова, на перетині проспектів Соборного та Маяковського, на кільці на перетині проспекту Ювілейного та проспекту Інженера Преображенського, на перетині вулиць Новокузнецька та Автозаводська, на перетині Прибрежної автомагістралі та вулиці Української, на перетині проспектів Металургів та Соборного.

Від учасника-переможця по лотам вимагається внесення банківської гарантії на умовах грошового забезпечення (покриття) в розмірі 5% відсотків вартості договору.Серед кваліфікаційних критеріїв окрім наявності працівників відповідної кваліфікацій, обладнання, матеріально-технічної бази та технологій обов’язковим є надання сертифікату з партнерським статусом від компанії виробників: Axis, Cisco, Milestone, Hanwha, а також наявність сертифікованих фахівців від виробника Milestoneта CISCO – за напрямками: Cisco Certified Routing and Switching або Enterprise; Cisco Certified Collaboration.

В технічній частині зазначено, що підрядник має поставити устаткування – навісна шафа, маршрутизатор, керований POE комутатор, камери відеоспостереження, блискавкозвхист, еthernet подовжувач з підтримкою PoE GPeR, захисний корпус, автоматичні вимикачі. В монтажні роботи входить: монтаж шафи та підключення кабелів або проводів зовнішньої мережі до апаратів та приладів розподільної шафи, улаштування трубопроводів, монтаж камери, вимірювання параметру співвідношення сигналу до шуму для каналу, облаштування кабелів та пусконалагоджувальні роботи.

У Запоріжжі КП «ЦУІТ» замовляє будівництво зон відеоспостереження за 12 мільйонів гривень, фото-1

Всі роботи мають бути виконані в строк до 10 грудня 2023 року. Підрядник гарантує якість виконаних робіт та матеріалів поставки протягом гарантійного строку, який становить один рік. Гарантійний строк на устаткування поставки регламентується виробником на кожний вид устаткування окремо.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Запорізька обласна лікарня замовила ремонтні роботи в головному корпусі за 7 мільйонів гривень

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#замовлення #тендер #відеоспостереження #бюджетні кошти #гроші
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...