• Головна
  • Картка лояльності: у Запоріжжі запускають програму підтримки місцевого бізнесу
Новини компаній
17:00, 8 вересня 2023 р.

Картка лояльності: у Запоріжжі запускають програму підтримки місцевого бізнесу

Новини компаній
Картка лояльності: у Запоріжжі запускають програму підтримки місцевого бізнесу

Бізнес-клуб «Південь» запроваджує програму лояльності, яка допоможе бізнесам залучати нових клієнтів. Для цього потрібно приєднатися до партнерської мережі клубу.

Програма реалізується за допомогою «Картки лояльності», яка, з одного боку, дає можливість отримувати знижки в партнерській мережі бізнесів, а з іншого — підтримує бізнес завдяки залученню додаткових клієнтів.

Наразі триває підключення нових партнерів до програми лояльності. Це може бути будь-який бізнес, орієнтований на масового клієнта: мережі магазинів, перукарні, автосервіси, компанії та агенції, що надають різного роду послуги.

Партнери клубу самостійно визначають розмір знижки, що надається. Усі заклади, мережі та компанії, які є учасниками програми, матимуть спеціальні наліпки або іншу символіку, що сигналізуватимуть про дію «Картки лояльності».

Картка лояльності бізнес-клубу «Південь»

Власники карток — це в першу чергу відвідувачі заходів бізнес-клубу «Південь». Відкриті зустрічі клубу проводяться один раз на місяць, кожного разу збираючи понад пів сотні підприємців і представників бізнесів. Тому кількість власників карток буде постійно зростати.

Назви всіх компаній і закладів, що приєднаються до програми лояльності, будуть розміщені в єдиному переліку на нашому сайті та нанесені на інтерактивну мапу. Крім цього, будуть проводитись додаткові промоакції для реклами і допомоги бізнесам із партнерської мережі.

«У межах роботи бізнес-клубу “Південь” ми запускаємо “Картку лояльності” — свого роду інструмент допомоги підприємцям і спосіб зміцнення бізнес-спільноти Запоріжжя. Програма лояльності розрахована на довготривалий період роботи, ми відкриті до партнерства з будь-якими бізнесами. Найголовніше тут — спільне бачення того, яку соціально важливу роль виконує бізнес і що саме об’єднані зусилля підприємців та представників бізнесу допоможуть не лише зробити сильнішими одне одного, але й досягти сталих якісних соціальних змін», — зазначив бізнесмен, засновник бізнес-клубу «Південь» Сергій Чертоляс.

Сергій Чертоляс, засновник бізнес-клубу «Південь»

Для того, щоб стати партнером бізнес-клубу «Південь» і долучитися до програми лояльності, варто лише написати на пошту [email protected] або в приватні повідомлення на сторінку клубу у Facebook.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...