• Головна
  • В Енергодарі представники так званих «виборчих комісій» проводять обхід квартир місцевих мешканців
16:00, 6 вересня 2023 р.

В Енергодарі представники так званих «виборчих комісій» проводять обхід квартир місцевих мешканців

В Енергодарі представники так званих «виборчих комісій» проводять обхід квартир місцевих мешканців

Вже цього тижня - 8, 9 та 10 вересня російські загарбники готуються провести на тимчасово окупованих територіях України так звані "вибори" до Законодавчих зборів та органів місцевого самоврядування.  Вже більше тижня представники так званих "виборчих комісій" ходять по квартирах місцевих мешканців.

Про це повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов на своїй сторінці в Telegram, передає 061.

«Здебільше мешканці міста, які залишаються в Енергодарі, намагаються усіляко уникати будь-якого контакту з окупантами та їхніми поплічниками - колаборантами: під різними приводами відмовляться відповідати на запитання «опитувань» або просто не відчиняють двері», - зазначив Дмитро Орлов.

Також міський голова повідомив, що для того, аби уникнути свідчень про свої злочини, окупаційна "адміністрація" видала розпорядження зняти всі камери відеоспостереження, встановлені у під'їздах будинків, або надати документи на право  користування камерами та доступу до них.

«Для забезпечення хоч якоїсь явки загарбники планують завезти на окуповані території "масовку", а також залучити працівників бюджетної сфери, які залежні від окупаційної влади. Закликаю всіх енергодарці за можливості ігнорувати цей злочинний фарс під назвою "вибори" та бути вкрай обережними в ці дні», - закликав посадовець

Мешканцям тимчасово окупованих територій Запорізької області рекомендують: обмежити за можливості пересування вулицями та громадськими місцями; не відчиняти двері представникам "виборчих комісій"; не передавати нікому ваші персональні дані; не заповнювати ніяких форм та документів; ігнорувати участь в мітингах, заходах та інших агітаційних активностях ворога.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в окупованих містах Запорізької області розповсюджують листівки з закликом бойкотувати “вибори”

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#фейкові вибори #кандидати #окупанти #зброя #голосування #соцопитування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...