• Головна
  • В мерії Запоріжжя планують перерозподілити кошти з інших програм на закупівлю дронів та допомогу військовим
10:27, 5 вересня 2023 р.

В мерії Запоріжжя планують перерозподілити кошти з інших програм на закупівлю дронів та допомогу військовим

В мерії Запоріжжя планують перерозподілити кошти з інших програм на закупівлю дронів та допомогу військовим

У 2023 році фінансування «Програми підтримки обороноздатності та забезпечення безпеки і правопорядку в місті Запоріжжі» склало понад 230 мільйонів гривень. На найближчий сесії планують перерозподілити частину коштів на закупівлю дронів для військових та іншу допомогу захисникам України.

Про це повідомили в пресслужбі Запорізької міської ради, передає 061.

«Міська влада розуміє, що підтримку нашим захисникам потрібно збільшувати. Запоріжжя підтримує ініціативи президента України щодо необхідності першочергового фінансування місцевими бюджетами саме таких програм. У тому числі за рахунок перерозподілу коштів та відмови від реалізації, зменшення фінансування проєктів та програм, які необхідні місту, але можуть бути впроваджені вже після перемоги», - зазначили в повідомленні мерії.

Тому на найближчій сесії, яка має відбутися 27 вересня, планується внести зміни до бюджету міста та низки міських програм. Головна мета – перерозподілити кошти бюджету міста та спрямувати їх на закупівлю дронів для військових, іншу допомогу військовим.

Відповідні рішення вже опрацьовуються профільними підрозділами міської ради. Керівництво міста сподівається, що депутати підтримають ці рішення на сесії.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у мерії Запоріжжя зареєстрували проєкти рішення щодо підтримки петиції по дронам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дрони #оборона #підтримка #техніка #бюджет #міські програми
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...