• Головна
  • Експерти оцінили шанси збірної України у матчах проти Англії та Італії
Новини компаній
12:46, 31 серпня 2023 р.

Експерти оцінили шанси збірної України у матчах проти Англії та Італії

Новини компаній
Експерти оцінили шанси збірної України у матчах проти Англії та Італії, фото-1

Букмекерські контори України оновили коефіцієнти на матчі збірної України у кваліфікації Євро-2024, які пройдуть у вересні.

Гра проти Англії у Вроцлаві – суперник очевидний фаворит

Перший відбірковий матч кваліфікації наступного чемпіонату Європи у вересні місяці збірна України проведе у Вроцлаві дев’ятого числа. На стадіоні «Tarczynski Arena» підопічні Сергія Реброва зіграють проти лідера групи збірної Англії. У цьому матчі українські букмекерські контори надають тотальне перевагу англійцям, перемога яких отримала коефіцієнт 1,47, що складає приблизно 70% вірогідності. Поставити на нічийний результат можна за 4,70, а перемога України грається за 7,60.

Виїзд у Мілан

Після матчу у Польщі з англійцями футболісти збірної України відправляться на гостьовий матч проти італійців, який пройде 12 вересня у Мілані на стадіоні «Сан-Сіро». У цьому протистоянні букмекерські контор України також не вірять у успіх нашої команди. Перемога збірної Італії відмічена коефіцієнтом 1,56 або 65% вірогідності. За нічию виставлена ціна 4,35, а перемога України грається за 6,40.

Розклад для збірної України у кваліфікації Євро-2024

У відбірковому турнірі наступного чемпіонату Європи з футболу збірна України провела три поєдинки. Після стартової поразки від Англії команда здобула шість очок у протистояннях з Північною Македонією і Мальтою. К блоку вересневих поєдинків збірна України підходить на другій позиції групи С, випереджаючи Італію на три залікові пункти і поступаючись англійцям шість очок.

Експерти вважають, що англійці стануть переможцями групи, а ось за другу сходинку, яка надає пряму путівку на Євро-2024, будуть змагатись Україна і Італія. При цьому аналітики не розглядають мальтійців та макендонців в якості претендентів на друге місце рейтингу. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...