• Головна
  • Депутата Мелітопольської міської ради засуджено на 10 років за співпрацю з окупантами
14:58, 29 серпня 2023 р.

Депутата Мелітопольської міської ради засуджено на 10 років за співпрацю з окупантами

За матеріалами СБ України 10 років проведе за гратами депутат Мелітопольської міської ради, який з початком шикоромасштабного вторгнення добровільно перейшов на бік ворога та почав співпрацювати з окупантами.

За даними силовиків, чоловіка призначили заступником начальника департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства окупаційної "військово-циавльної адміністрації" Мелітополя.

Він здійснює заходи, щодо впровадження програм соціально-економічного функціонування підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності Мелітополя, за стандартами держави-агресора, а також примушує підприємців до перереєстрації бізнесу за законодавством рф.

Також, після свого призначення, він збирав та узагальнював інформацію щодо орендарів земельних ділянок будівель та будинків з метою проведення так званої «націоналізації».

На своїй «посаді» зрадник усіляко сприяє діяльності окупаційної влади, бере активну участь в організації та проведенні пропагандистських акцій, на яких активно агітує земляків підтримувати окупантів.

Також зазначається, що прийняв учать у знятті Державного прапора України на центральній площі міста та видаленні державної символіки України з адмінбудівель. 

На підставі зібраних доказів суд визнав винним зрадника у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

Викриття зрадника здійснювались за процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Колаборанти #Мелітополь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...