• Головна
  • ДБР відправила в суд обвинувальні акти по 5 зрадникам-правоохоронцям із Запорізької області
16:36, 25 серпня 2023 р.

ДБР відправила в суд обвинувальні акти по 5 зрадникам-правоохоронцям із Запорізької області

ДБР відправила в суд обвинувальні акти по 5 зрадникам-правоохоронцям із Запорізької області

ДБР завершило розслідування щодо п’яти правоохоронців, які зрадили присягу та прислужують окупантам. Зокрема, перед судом постане п’ять колишніх правоохоронців з тимчасово окупованої Розівки та Якимівки Запорізької області.

Про це повідомили в пресслужбі ДБР, передає 061.

Встановлено, що на початку широкомасштабного вторгнення, після окупації Розівки, троє з них почали активно співпрацювати з окупаційною владою. Вони влаштувалися на «роботу» у незаконно створене окупантами місцеве відділення «МВД».

Зрадники допомагали встановлювати та зміцнювати у Пологівському районі окупаційну владу. Патрулювали вулиці, стримували спротив місцевого населення, налагоджували роботу незаконного правоохоронного органу. Також вони агітували колишніх колег та місцевих мешканців співпрацювати з окупантами.

Ще двоє зрадників влаштувалися до незаконного правоохоронного органу Якимівки. Вони сприяли зміцненню окупаційного режиму в місті, контролювали місцеве населення для придушення будь-яких проявів непокори.

Усі п’ять колишніх правоохоронців обвинувачуються у державній зраді. Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного ув’язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що США ввели санкції проти псевдо міністерки освіти на тимчасово окупованій території Запорізької області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#державна зрада #окупація #ДБР #безпека #люди
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...