• Головна
  • На захоплених територіях Запорізької області окупанти завозять людей в покинуті будинки, готуючись до "фейкових" виборів
08:55, 25 серпня 2023 р.

На захоплених територіях Запорізької області окупанти завозять людей в покинуті будинки, готуючись до "фейкових" виборів

В одному з тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області окупаційна влада планує проведення «виборів» у змішаному форматі: показове голосування на дільницях та обхід квартир і будинків. 

Про це повідомили в Генштабі. 

Зазначається, що обхід будинків передбачається розпочати завчасно. Починаючи з 30 серпня цього року представники окупаційної влади почнуть обхід квартир для збору голосів. Крім того в цьому регіоні з’являються особи, яких привозять із території рф та розселяють в покинутих будинках місцевих жителів. 

В Генштабі говорять, що це пов’язано із підготовкою фальсифікації голосування та створення потрібної картинки для російських медіа. 

Також посилюється тиск на місцеве населення із вимогою отримувати російські паспорти. Зокрема, вводиться вимога, що оплата комунальних послуг, інтернету та мобільного телефону неможлива без російського громадянства. 

З метою посилення тиску на місцеве населення в даному регіоні відмічається збільшення чисельності військовослужбовців чеченської національності, які поводяться дуже агресивно та жорстко відносяться до порушення комендантської години місцевим населенням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Окупація #терор #вибори #окупанти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...