• Головна
  • Окупаційна "прокуратура" розіслала запити старшим по будинках в Мелітополі, шукають вільні квартири
08:25, 22 серпня 2023 р.

Окупаційна "прокуратура" розіслала запити старшим по будинках в Мелітополі, шукають вільні квартири

На тимчасово окупованій території Запорізької області ворог посилює репресії. Загарбники перевіряють телефони людей та шукають тих буде підписаний на проукраїнські Телеграм-канали, "прокуратура" шукає вільні квартири. 

Про це в ефірі національного телемарафону сказав мер Мелітополя Іван Федоров.

"За цивільне життя на тимчасово окупованій території і війську частину відповідають у окупантів різні підрозділи", - каже він. 

Що стосується організації цивільного життя, то єдине, що робить ворог - це посилює репресії. 

Наприклад, за останні вихідні було атаковано один з популярніших Телеграм-каналів. Нині ворог намагається вирахувати мешканців, які були підписані на соцмережі, аби гасити спротив. 

"Другий напрямок - тотальний пресінг. Путін підписав черговий наказ і відправив на території окупованих областей більше ніж 250 суддів з континентальної Росії, також "прокуратура" розіслав запити старшим по будинках, аби ті надали інформацію, хто проживає, хто виїхав, де чиї родичі знаходяться. Вони хочуть вкрасти квартири", - додав він. 

За словами Федорова, кількість вибухів в Мелітополі, Бердянську наростає. Потужні вибухи лунали на території Молочного лиману і Бердянську. Проте, все це, за словами Федорова, точно не є приводом думати, що ворог збирається бігти з нашої території.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Мелітополь #окупанти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...