• Головна
  • У Запоріжжі дітей і підлітків запрошують на безкоштовні заняття в гурток «Аквабіотехніка»
12:22, 16 серпня 2023 р.

У Запоріжжі дітей і підлітків запрошують на безкоштовні заняття в гурток «Аквабіотехніка»

У Запоріжжі дітей і підлітків запрошують на безкоштовні заняття в гурток «Аквабіотехніка»

Запорізький Центр НТТУМ “Грані” проводить набір в гурток “Аквабіотехніка” для занять дайвінгом. У новому навчальному році заняття також пройдуть у дистанційному форматі, а якщо пізніше дозволить безпекова ситуація, то можуть перейти в офлайн.

Про це повідомляє 061.

У цьому гуртку вихованці зможуть задовольнити свій інтерес щодо вивчення підводного світу та професій, які пов’язані з освоєнням Світового океану (моряк, водолаз, підводний археолог, гідролог, гідробіолог, рятувальник). Багато учнів після закінчення навчання обирали професії, пов’язані з рікою або морем.

Заняття розраховані на школярів у віці від 10 років. Усі вони абсолютно безкоштовні. Учні мають можливість познайомитися з водним середовищем; дізнаються, як безпечно знаходитися на воді і під водою, отримають знання про плавання та пірнання, познайомляться з аквалангом у басейні та у річці Дніпро. Вихованці навчаються дихати з акваланга під водою без маски, дізнаються як користуватися водолазною технікою та приладдям для вивчення підводного світу. Після навчання на учнів чекають експедиції на воді. Всі експедиції були не тільки своєрідним екзаменом для гуртківців, вони також дозволили поповнити краєзнавчий музей цінними експонатами, випробувати спорядження, спроектоване і виготовлене в гуртку, крім того ці експедиції є хорошим оздоровчим заходом для дітей.

Запрошуються маленькі мешканці міста та діти, що евакуювалися до міста з Запорізької, Херсонської та Донецької області. Записатися до гуртка можна за посиланнямабо ж за номером телефону (050 487 77 39).

Керівником гуртка є майстер спорту з морського багатоборства, відомий дайвер Юрій Батаєв, що майже 40 років займається підводними зануреннями, досліджує таємниці підводного світу, проводить експедиції з дослідження затонулих об’єктів. Дізнатися більше про нього можна тут.

Також у центрі «Грані» проводять заняття з моделювання найпростіших технічних об’єктів, ракетомоделювання, конструювання повітряних зміїв, електронне моделювання і конструювання, web-програмування, фотографії, основи інформаційних технологій.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#діти #дистанційне навчання #гурток аквабіотехніка #занняття #акваланг #пірнання #дослідження
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...