• Головна
  • У Запоріжжі з'явилась "Катапульта, яка стріляє бруківкою", - ФОТО
19:20, 15 серпня 2023 р.

У Запоріжжі з'явилась "Катапульта, яка стріляє бруківкою", - ФОТО

У Запоріжжі поблизу ресторану "Аристократ" встановили інсталяцію, яка має назву "Катапульта, що стріляє бруківкою". Автор незвичайного об'єкту - ветеран АТО Валентин Окунєв. Чоловік каже, що не може спокійно дивитись на те, як місцева влада нераціонально використовує кошти міського бюджету. Більше всього його дратує заміна бруківки в місті. Мова про ті ділянки, які ще можна було не чіпати і не витрачати бюджетні гроші.

"Нераціональне використання міського бюджету. Вважаю, що під час війни забезпечуватися мають нагальні потреби. В першу чергу це потреби оборони і потреби постраждалих від ворожих ударів - це пріоритет. Підтримувати життєдіяльність міста треба, але перекладати бруківку, яка ще в нормальному стані, неначасі", - говорить він.

Громадський діяч Богдан Загорулько додає, що інсталяція "Катапульта, яка стріляє бруківкою" створена в підтримку петицій військовослужбовця ЗСУ Івана Мінченка з вимогою створення програми для закупівлі дронів подвійного призначення у місті Запоріжжі і їх додаткового фінансування за рахунок коштів депутатського фонду.

На катапульті вказали банківські реквізити для бажаючих підтримати збір донатів на придбання дронів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Дрони #бруківка #інсталяція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...