Новини компаній
12:35, 10 серпня 2023 р.

Популярні моделі роботів Hobot

Новини компаній

Колекція продукції Hobot включає варіативні різновиди роботів. Найбільш відомі і затребувані моделі-хіти робот Хобот - Hobot Legee D7 і Hobot Legee D8. Вони належать до класу продуктивних, ефективних мийних пилососів. Моделі оснащені інтелектуальними функціями, що дає змогу ідеально прибрати приміщення, а також просунутими навігаційними системами. Вони визначають перешкоди на своєму шляху автоматично і обходять їх, досягають складних кутів і поверхонь.

Hobot Legee D8 - оснащений сучасними технологіями:

  • Tangless Suction 4-in-1 - дає змогу одночасно підмітати щітковим валиком і пилососити з фронтальною тягою. Мийна платформа розпилює воду і здійснює зворотно-поступальні рухи зі швидкістю 1.300 оборотів на хвилину;
  • Eco Compactor - допомагає пресувати сміття, зменшуючи його об'єми в 5-7 разів, що дасть змогу економити час на очищенні контейнера.
Популярні моделі роботів Hobot, фото-1

Hobot Leegee D7 також оснащений технологією Tangless Suction 4-in-1, що дозволяє ефективно очищати від забруднень різні типи поверхонь. Технологія Talent Clean допомагає автоматично визначити тип покриття підлоги, щоб вибрати відповідну функцію прибирання: за допомогою щітки або мікрофібри. За необхідності миття паркету, лінолеуму розпилення води з вбудованого контейнера відбувається дозовано, після чого воду насухо витирають ганчіркою, точка після прибирання не залишається розводів. Перед основною щіткою розташований отвір для всмоктування шерсті та волосся, що запобігає його накручуванню на щітку.

Ще одним затребуваним різновидом роботів Hobot є мийники вікон. Прикладом послужать моделі Hobot-2S і Hobot R3. Ці сучасні пристрої автоматично можуть мити скло, роблячи його чистим і блискучим. Подібні помічники оснащені спеціальними щітками, потужними моторами, мінеральними датчиками, що гарантує високу ефективність і стовідсоткову безпеку прибирання.

Популярні моделі роботів Hobot, фото-2

Одну з головних переваг бренду продуктивність і надійність продукції. Роботи вирізняються високою швидкістю роботи, відмінно справляються із завданнями прибирання. Інноваційні технології: датчики для визначення перешкод, бруду, система навігації зі штучним інтелектом дають змогу справлятися з побутовими завданнями швидко й успішно. Безсумнівний плюс Hobot роботів - ергономічний, стильний дизайн, що ідеально поєднується з будь-яким інтер'єром. Така техніка додасть нотку сучасного технологічного шику в приміщення.

Робот Хобот: переваги сучасної техніки

Популярні моделі роботів Hobot, фото-3

Інтернет-магазин Hobot є офіційним дистриб'ютором бренду в Україні. Покупцеві варто перейти на сайт, щоб ознайомитися з перевагами покупки через офіційного дистриб'ютора: якісний сервіс, справжність продукції, гарантія на вироби. Розглянемо детальніше переваги покупки техніки Hobot.

  • Якість та ефективність, висока продуктивність прибирання, що економить сили та час покупця.
  • Інноваційні технології, які постійно вдосконалюються. Для оптимальної роботи роботів у нові моделі постійно інтегруються передові технології.
  • Легкість управління, простий і логічний інтерфейс, що дає змогу програмувати та налаштовувати пристрої.
  • Наявність варіативних систем безпеки: датчики падіння і перешкод, що дає змогу продовжити термін експлуатації робота, запобігти появі механічних пошкоджень.
  • Стильний ергономічний дизайн, приємний естетично і здатний прикрасити інтер'єр.
  • Функція голосового управління та україномовна озвучка.

Якщо ви замислюєтеся про покупку розумних роботів для прибирання приміщень, зверніть увагу на продукцію Hobot - передову на сучасному ринку. Це ідеальні помічники для щоденного прибирання, які дадуть змогу насолоджуватися комфортом і чистотою в офісі або квартирі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...