• Головна
  • Григорій Бакланов та Тарас Цимбалюк у дубляжі комедії “Кудлаті перці”!
Новини компаній
15:00, 8 серпня 2023 р.

Григорій Бакланов та Тарас Цимбалюк у дубляжі комедії “Кудлаті перці”!

Новини компаній

Чи задумувалися ви колись про що насправді думають собаки? Universal Pictures представляє відпадну комедію про собак-дружбанів. Одного разу пса на ім‘я Реджі господар виганяє з дому. Тож Реджі вирішує об’єднати сили разом з іншими кудлатими, щоб організувати план ідеальної помсти.

Сценарист Ден Перро вже давно насолоджується підривними наративами та руйнує глядацькі очікування. Будучи фанатом пародій та комедії, він зростав як успішний оповідач та наважувався перетинати межу дозволеного, що допомогло йому створити гострі комедійні історії у фільмах "Американський вандал" та "Гравці". Перро — собачник та шанувальник класичного кіно про собак, зокрема "Шлях додому" та "101 Далматинець". Сценарист згодом побачив побачив можливість дослідити більш специфічну сторону фільмів про найкращого друга людини. «Я обожнюю собак, і я великий шанувальник фільмів про собак, — каже Перро. «Проте я, як правило, пишу комедії із чорним гумором, тож завжди шукаю, що можна перекрутити на свій манер».

З нещодавнім відродженням серйозних "фільмів про собак" — таких як "Життя і мета собаки", "Подорож хорошого пса" та "Шлях додому" — та повнометражних ремейків "Леді та бродяги" і "Круелли", це був ідеальний момент для підриву цього жанру. Розглядаючи режисерів, які могли б стати ідеальними партнерами для реалізації ідеї, Перро одразу ж подумав про Еріка Фейґа, із яким Перро познайомився після успіху фільму "Американський вандал".

«Мені сподобався настрій Еріка та характер його роботи, — розповідає Перро. Одного разу він запитав мене: «Що в тебе за ідея?». Я відповів: «У мене є ідея для фільму про собак із рейтингом R». Вже за дві хвилини він був у справі».

Фейґ добре пам'ятає цю зустріч.

«Ден запропонував зняти фільм про собаку, що розмовляє, з рейтингом "R", де милий песик, якого покинув власник, об'єднується з трьома іншими собаками, щоб вистежити господаря і відкусити йому інтимне місце, — розповідає Фейґ. «Спочатку я думав, що це буде схоже на "Теда" або "Повний розковбас", але в Дена була ціла історія напоготові. Я розсміявся, і мій асистент, який підслухав розмову, теж почав сміятися. Я знав, що ми повинні зняти цей фільм. Ми доручили Дену написати оригінальний сценарій, і розвинули його разом».

До дубляжу цієї комедійної та абсолютно відривної історії приєдналися і актори Григорій Бакланов та Тарас Цимбалюк відомі за ролями Лавріна та Карпа Кайдаша в популярному телесеріалі “Спіймати Кайдаша”.

«Нам акторам завжди говорили, що неможливо переграти дітей і собак, а в цій історії мені якраз таки довелося грати собаку і ще й знайти влучний голос, характер, тембр та інтонації для мого героя. Бо кожен рух змальованого пса — це вже певна подача. Проте я неймовірно кайфонув за ці дні роботи над роллю. “Кудлаті перці” — яскравий, драйвовий фільм. Тим більше зараз, коли ми шукаємо додаткового живлення аби триматися на плаву та рухатися далі. Тож я скажу, що ці півтори години — це півтори години веселощів без жодного смутку та печалі, а ще це кіно про наших найдобріших друзів — завжди добрих, милих, кумедних собак», — поділився враженнями Григорій Бакланов, який здублював головного героя пса на ім'я Реджі.

«Я і раніше дублював чимало різних фільмів, проте “Кудлаті перці” — нетривіальна й сповнена оригінальних жартів та поворотів сюжету історія. Загалом процес дублювання цієї історії видався надзвичайно смішним та веселим, оскільки в основі історії багато комедії та чорного гумору, а я це обожнюю. А головні герої собаки — ще одна оригінальна перчинка цього фільму, тож я вже чекаю прем’єри, але нагадую, що кіно лише для дорослих», — прокоментував Тарас Цимбалюк, який здублював пса на ім'я Лютий.

Дивіться у кіно з 17 серпня!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...