• Головна
  • Новий iPhone 15 (2023): дата виходу, характеристики та ціни
Новини компаній
13:00, 8 серпня 2023 р.

Новий iPhone 15 (2023): дата виходу, характеристики та ціни

Новини компаній

Складається враження, що Apple не планує здаватися перед труднощами, а, навпаки, використовує їх як стимул для вдосконалення. Очікується, що айфон 15 дата виходу була призначена на вересень цього року. Кажуть, що це втілення останніх досягнень технології. Чутки говорять про швидкий процесор, здатний справлятися з найвимогливішими завданнями. Вже відомі функції, такі як високороздільна камера та передові можливості у сфері фото і відеозйомки, обіцяють ще більш захопливий досвід у створенні контенту.

ВиробникApple Inc.
Дата випускуосінь 2023 року
Цінавід 799$ до 1 099$ за мінімальні версії
Версія iOS16 і більш нові
Основні зміниDynamic Island (інтерактивний виріз замість «чолки») в базових iPhone 15, USB-C в преміальних, нові процесори
Чого точно не будеВідмова від порта зарядки
Новий iPhone 15 (2023): дата виходу, характеристики та ціни, фото-1

Чи варто купувати iPhone 15?

В Apple заявляють, що концепція Стіва Джобса "один iPhone на рік" більше не є актуальною для них. Починаючи з iPhone 11, почали з'являтися аж чотири нових пристрої (а іноді до них додається ще й iPhone SE).

Поточні iPhone 14 і iPhone 14 Plus не включають в себе одну з ключових особливостей з лінійки "про" — Dynamic Island замість верхнього вирізу та новий процесор. Якщо подібна ситуація залишиться і в разі з iPhone 15, то рекомендується обійти обидві базові моделі стороною. Значно розумнішим вибором буде доплатити, допустимо, 200-300$, і придбати передову модель iPhone, яка втілює всі найновіші інновації.

iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max стануть найбільш насиченими смартфонами у 2023 та 2024 роках. Після того, як покупець випробує їх можливості, він найімовірніше не буде замислюватися про заміну гаджету ще кілька років. Якщо бюджет обмежений, розгляньте варіант попередніх поколінь пристроїв. За характеристиками вони дуже потужні.

Особливу увагу слід дати можливому iPhone 15 Ultra. Компанія Apple тут не обмежується жодними рамками. Приклад з Apple Watch Ultra чітко демонструє, що найвищий рівень пристрою може коштувати вдвічі дорожче стандартних версій. Уявіть собі, які захоплюючі функції та особливості можуть бути втілені в корпусі iPhone Pro Max за 2 000$. Сапфірове скло екрану, кнопки з покриттям із позолоти, а можливо, навіть унікальний дизайн — можливості безмежні.

Останні дві лінійки iPhone зазвичай були представлені ближче до середини вересня, а потім з'явилися в продажу протягом тижня. Ймовірно, подібна стратегія буде використана і в цьому році. Логіка Apple в цьому випадку досить очевидна: нові продукти точно з'являться у всіх магазинах до католицького Різдва та Нового року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...