• Головна
  • Замовлення картонних коробок від виробника з великим вибором
Новини компаній
11:00, 1 серпня 2023 р.

Замовлення картонних коробок від виробника з великим вибором

Новини компаній
Замовлення картонних коробок від виробника з великим вибором, фото-1

Важко уявити сучасний бізнес без використання пакувальної тари. Вона потрібна як магазинам (роздрібним та оптовим), так і виробничим підприємствам. Та найбільше застосування такої тари спостерігається у компаніях, що надають послуги з перевезення вантажів, в тому числі – поштових відправлень. Тому не дивно, що майже кожен підприємець намагаєтьсякупити картонні коробки в Україні оптом чи вроздріб.

І ось тут замовник стикається з дилемою – в кого купувати пакувальну тару? Адже є два варіанти:

  • Посередники – до них відносяться також і магазини, які закуповують оптові партії картонних виробів, а потім продають їх в роздріб;
  • Виробник АгроСпецПак.

Донедавна існував міф, що виробники не займаються продажем своєї продукції, а збувають їх відразу у магазини. Нібито, так вигідніше для них. Насправді, це не так. Якщо виробник зацікавлений у розширенні свого бізнесу, більш того, має великі виробничі площі та гарну репутацію, то він самостійно продає картонні коробки, і не лише юридичним особам, а й приватним. Для цього навіть створюється власний інтернет-магазин, де кожен бажаючий може замовити товар.  

Переваги купівлі коробок безпосередньо у виробника

Чому замовити коробки картонні краще за все напряму у виробника? На це є кілька причин.

По-перше, виробникhttps://aspak.in.ua/ продає гофротару за найбільш вигідними цінами, тобто без посередницьких націнок, які іноді можуть сягати й 50%, й навіть 100%. Коли мова йде про оптові партії, це дозволяє значно заощадити, і при цьому отримати якісні вироби.

По-друге, на відміну від посередників, виробник може гарантувати не лише високу якість продукції, що теж доволі важливо, але й надійність доставки. Адже у нього на складах зберігається певний запас продукції, тому навіть при оптових замовленнях він може надати чіткі гарантії доставки. Посередник же не знає напевно, чи зможе він знайти необхідну кількість коробок на конкретну дату, та ще й потрібних розмірів.

По-третє, коробка картонна у виробника пропонується у великому асортименті. Це дає змогу замовнику знайти саме ту пакувальну тару, яка йому необхідна, згідно з товарами або вантажами, які планується транспортувати. Іноді потрібно мати відразу кілька різноманітних видів тари, що буде відрізнятись конструктивно, по розмірам, оформленню тощо. І все це можна знайти в одному місці – у виробника. А значить, не доведеться марнувати час по пошук кількох посередників. Більш того, виробник пропонує додатково виготовлення картонних коробок під замовлення.  

Ну й головне – виробник турбується про свою репутацію. А тому пропонує лише якісні коробки та гофроящики, які відповідають всім сучасним стандартам. Тоді як посередник завжди може перекласти відповідальність на своїх постачальників і уникнути репутаційних збитків.

Різноманітність коробок в АгроСпецПак

Коробка с картону може бути різною, як по конструкції, так і по оформленню. В АгроСпецПак пропонується широкий асортимент пакувальної тари:

  • Самозбірні конструкції;
  • Чотириклапанні гофроящики;
  • Кондитерські лотки;
  • Архівні бокси;
  • Ящики для фруктів та овочів;
  • Коробки для тортів;
  • Коробки для піци;
  • Подарункові;
  • Гофроящики для переїзду або для зберігання побутових речей;
  • Взуттєві.

Щодо оформлення, то пакувальна тара буває білою та бурою. Перший варіант виглядає більш презентабельно, чудово підходить для магазинів, які відправляють товар покупцеві. Це дозволяє підтримувати репутацію торгової марки. Другий варіант відрізняється більш доступною ціною, бурі коробки доцільно використовувати в тих випадках, коли вигляд упаковки не має значення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...