• Головна
  • Стажування для молоді від Carlsberg Ukraine у Києві, Львові та Запоріжжі
Новини компаній
15:00, 27 липня 2023 р.

Стажування для молоді від Carlsberg Ukraine у Києві, Львові та Запоріжжі

Новини компаній

Одна з найбільших пивоварень світу відкриває свої двері для нових талантів. У рамках стратегії зі сталого розвитку, зокрема підтримки та розвитку молоді, компанія запрошує на стажування випускників зі ступенем “бакалавр”, щоб допомогти зробити перші кроки на шляху до кар’єрного зростання. Вакансії від PJSC Carlsberg Ukraine  для стажування відкриті у Києві, Львові та Запоріжжі.

За два роки оплачуваного стажування учасники програми матимуть змогу спробувати свої сили у різних відділах, функціональних напрямах та виробничих процесах Carlsberg. Наприкінці проходження програми стажери зможуть проявити свої навички у міжнародному проєкті, який буде показником результату плідної праці. Окрім того, учасники отримають корисний досвід, а також зможуть побудувати міцний нетворкінг із працівниками різних відділів, сфер діяльності, рівнів підпорядкування та країн.

Метою програми є розвиток молоді, яка зможе працювати у глобальному середовищі, розвинути хард та софт навички, які дадуть поштовх до нових зростань, а також навчити працювати в команді із сильною корпоративною культурою та принципами.

Після завершення стажування у всіх учасників буде можливість продовжити працюватиу компанії.

Українська молодь заслуговує на підтримку в перших кроках на кар’єрному шляху.

Зацікавились стажуванням? Пишіть HR фахівчині Анастасії Старушко на електронну адресу - [email protected] .

Довідка про компанію:

Carlsberg Ukraine —частина Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних Груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. В портфель Carlsberg в Україні входять пиво, алкогольні та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Carlsberg, Kronenbourg 1664, «Арсенал», «Квас Тарас», Somersby, Seth&Riley's Garage, та інші. Під час війни в Україні Carlsberg Group прийняла рішення про припинення бізнесу в росії та вихід із ринку. Carlsberg Group, Carlsberg Foundation та Tuborg Foundation перерахували 75 мільйонів данських крон на допомогу Україні. Carlsberg Ukraine реалізувала понад 15 гуманітарних проєктів. З 24 лютого Carlsberg Ukraine почала виробляти питну воду та доставила в регіони понад 4 млн літрів, а після трагедії на Каховській ГЕС щодня виробляє та доставляє воду на потребу населення Південного регіону України, що зіштовхнулося з браком питної води.Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Carlsberg Ukraine
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...