• Головна
  • Надійне будівництво з SENSAR: компанія завершила будівництво ЖК KVARTAL в 40 км від фронту
Новини компаній
17:00, 24 липня 2023 р.

Надійне будівництво з SENSAR: компанія завершила будівництво ЖК KVARTAL в 40 км від фронту

Новини компаній

Будівництво 11 поверхового житлового комплексу площею 12 тис кв.м на майже 200 квартир - дуже непростий проєкт і в звичайних умовах. Проте SENSAR Development  змогла завершити будівництво під час повномасштабної війни в 40 км від лінії фронту.

Надійне будівництво з SENSAR: компанія завершила будівництво ЖК KVARTAL в 40 км від фронту , фото-1

На днях компанія SENSAR провела свято з нагоди відкриття у Запоріжжя ЖК KVARTAL

Будівництво житлового комплексу стартувало у листопаді 2020 року. Будівельні роботи виконувалися у турборежимі до 24 лютого 2022 року, коли розпочалося повномасштабне вторгнення. 

У той час, коли інші забудовники почали заморожувати проєкти, у SENSAR вирішили завершити будівництво попри те, що третина робіт залишалася попереду. На відкритті ЖК KVARTAL засновник та CEO SENSAR Development Марк Марченко розповів, що допомогло у прийняття рішення продовжити будівництво.

«Дякую ЗСУ за те, що можемо стояти тут. Тому що завдяки цим хлопцям та дівчатам, які боронять державу, місто, ми маємо можливість в найближчі тижні заселяти перших мешканців KVARTALу. Бо частина квартир вже стоять з ремонтом», - зазначив Марк Марченко.

У компанії подякували за плідну роботу власній команді та інвесторам, які попри песимістичні настрої на ринку і нестабільні умови продовжили співпрацю. 

Компанія SENSAR Development розпочала свою діяльність у Запоріжжі. У історії міста довгий час були недобудови. Саме тому команда SENSAR чудово розуміє, як важко руйнувати стереотипи і відновлювати довіру до забудовників. Незважаючи на часткову релокацію компанії та реалізацію нових проєктів у Львові та Яремче, працівники компанії продовжують вболівати за майбутнє рідного міста.

На сьогодні ЖК KVARTAL готовий до заселення. За кілька тижнів новозбудований житловий комплекс у центрі міста, з сучасною інфраструктурою і чудовими краєвидами на Дніпро почне приймати мешканців. Наразі у ЖК ще є вільні квартири на продаж та під оренду. Для бізнесу є можливість орендувати комерційні приміщення з вигідним розташуванням у середмісті.

Бажаючі отримати нерухомість у новобудові, можуть отримати консультацію та детальну інформацію щодо ЖК за телефонами: (066) 089 60 06, (098) 089 60 06.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#SENSAR #ЖК KVARTAL #Будівництво житлового комплексу #SENSAR Development #Марк Марченко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...