• Головна
  • Нон-фікшн - що це таке? Чи варто купувати літературу такого стилю дітям?
Новини компаній
17:35, 18 липня 2023 р.

Нон-фікшн - що це таке? Чи варто купувати літературу такого стилю дітям?

Новини компаній

Сучасні дітлахи сприймають інформацію трохи по-іншому, тому часто не мають сили читати, на їх погляд, нудні книжки з правилами та повчаннями. Для таких читачів сучасності пропонується новий літературний жанр - нон-фікшн. Це комбінація інформативності енциклопедії та захопливого стилю викладання казкових пригод.

Магазин «Златка» пропонує своїм читача книжки за новим жанром не лише для дитячої аудиторії, а й навіть для дорослих. Завітайте на офіційний сайт, та оберіть саме ту книжку, яка не лише подарує приємні емоції, а й навчить чомусь новому та сучасному. В асортименті є як дешеві книги, так і подарункові набори, колекційні видання та спеціалізована література.

книжковий інтернет - магазин Zlatka.com.ua

книжковий інтернет - магазин Zlatka.com.ua

Пізнаємо реальність через казки

Головна відмінність жанру нон-фікшн – розважливість та натуральність. Це казки, але про реальність. Такі розповіді звільняють дітей від буденності, але не переносять у світ фантазій. Малечі вони розкажуть, чому небо сине, звідки береться сніг, або яка відстань до сонця. Школярам роз’яснить з чого складається людське тіло, звідки з’являються хвороби та познайомлять з секретами спритності.

Багато батьків роблять розповсюджену помилку і не купують дітям книжки за вподобанням, наприклад улюблені видання жанру фантастика або енциклопедію з інформацією про фізику, хімію чи навіть астрономію. Саме власні  пріоритети дитини штовхають її на читання та допомагають пізнавати багато цікавого. Улюблена наукова книжка може бути набагато цікавіша за «Алісу в країні див» чи « Мауглі», хоча такий факт для більшості є відкриттям.

Спеціалізована література з особливим наданням інформації познайомить дітей з тваринним світом, розповість про рідкісні види та місця їх існування, про тварини/рослини-ендеміки, про проблеми екології та небезпеку для світу, а книжка про хімічні речовини та їх реакції, лабораторні досліди, викладена доступною мовою, а головне з захопливими та цікавими моментами про появу нашої планети від початку великого вибуху і до сьогодні повідає фантастична книжка « Історія життя від великого вибуху до тебе».

книжковий інтернет - магазин Zlatka.com.ua

книжковий інтернет - магазин Zlatka.com.ua

В інтернет-магазині “Златка” Ви можете знайти не лише підручники, але й книжки, які неодмінно зможуть і «прокачати» інтелект, і розважити дитину на довгий час. Якщо Ваш малюк не любить читати і неохоче слухає казки, може слід звернути увагу на нові жанри? Такі як нон-фікшн, які можна знайти на віртуальних полицях закладу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#книги для дорослих #художня література #фантастика
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...