• Головна
  • У Запоріжжі затримали злочинну групу шахраїв, які “продавали” будівельні матеріали
17:09, 18 липня 2023 р.

У Запоріжжі затримали злочинну групу шахраїв, які “продавали” будівельні матеріали

Аферисти імітували роботу підприємства з продажу будівельних матеріалів. Шахраям вдалося ошукати жертв на понад 100 тисяч гривень. 

Про це повідомляє 061 з посиланням на обласне управління Нацполіції

Поліція викрила організовану групу шахраїв у Запоріжжі. Зловмисники розміщували оголошення про продаж будівельних матеріалів зі знижкою. Додатково клієнтам пропонували безкоштовні доставку і відвантаження матеріалів. Аферисти імітували роботу цілого підприємства: директора, адміністратора, бухгалтера, водія та інших. Для конспірації використовувалися банківські картки раніше засуджених або наркозалежних громадян. Після отримання передоплати шахраї зникали. 

З червня 2022 року по березень 2023 року від аферистів постраждали щонайменше дев’ять людей з різних регіонів України. Збитки оцінюють у понад 100 тисяч гривень. 

Правоохоронці встановили, що організував злочинну групу 33-річний чоловік разом з двома спільниками. У оселях фігурантів справи провели обшуки. Усім трьом оголосили підозри за ч.4 ст.190 (шахрайство) ККУ. Двох раніше судимих чоловіків взяли під варту, а їхня 37-річна спільниця перебуватиме під домашнім арештом. 

Раніше 061 повідомляв, що окупанти нанесли авіаудар по Оріхову.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#поліція #шахраї #Запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...