• Головна
  • У Запоріжжі депутати провалили петицію про подовження роботи муніципального транспорту
18:29, 12 липня 2023 р.

У Запоріжжі депутати провалили петицію про подовження роботи муніципального транспорту

У Запоріжжі депутати провалили петицію про подовження роботи муніципального транспорту

На сайті Запорізької міської ради було опубліковано електронну петицію, яка зібрала більше 750 голосів щодо покращення транспортного забезпечення мешканців Підпорожнянка, Заводського р-ну м. Запоріжжя та дачників, за рахунок додавання рейсів маршрутки 34 та автобуса 34А о 20:00, 21:00, 22:00.

Про це стало відомо під час засідання сесії міськради, передає 061.

В управлінні транспортного забезпечення та зв’язку не рекомендували депутатам її підтримувати.Як повідомив заступник начальника управління транспортного забезпечення Олександр Кухарєв в запропонований автором петиції час, попит населення на перевезення на маршрутах No34, 34а практично відсутній, що робить роботу міських автобусів не рентабельною.Нібито при введенні додаткових 3-х оборотних рейсів за день, витрати за місяць складуть 350 тисяч гривень, а додаткове обстеження пасажиропотоків показало, що попиту на це немає.

При цьому депутати з Заводського району зазначали, що люди звертаються з проханням подовжити час роботи муніципального транспорту, щоб була змога дістатися додому в вечірній час. Обранці кажуть, що мова стосується не лише дачників, але й людей, що добираються додому з роботи.

Врешті-решт депутати вирішили, що можна підтримати не всю петицію, а лише в частині подовження роботи автобусів в вечірній час. Проте під час голосування депутати «провалили» це питання. Так, «за» проголосували лише 28 депутатів, що недостатньо для його прийняття.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в міськраді не зрозуміли, навіщо вони платять «Запоріжелектрорансу» і компенсацію пільговиків, і фінансову підтримку.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#транспорт #автобус #люди #рентабельність #вечірній час #депутати
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...