• Головна
  • «Зруйновано понад 10 будинків, пошкоджені автомобілі»: в поліції розповіли про наслідки обстрілів на Запоріжжі
16:55, 12 липня 2023 р.

«Зруйновано понад 10 будинків, пошкоджені автомобілі»: в поліції розповіли про наслідки обстрілів на Запоріжжі

«Зруйновано понад 10 будинків, пошкоджені автомобілі»: в поліції розповіли про наслідки обстрілів на Запоріжжі

Ворог не припиняє обстрілювати населені пункти Пологівського та Василівського районів. Усього за добу зафіксовано 69 ударів з застосуванням авіації, артилерії, РСЗВ. Унаслідок ворожих обстрілів загинув житель Гуляйполя.

Про це повідомили в пресслужбі обласної Нацполіції, передає 061.

Правоохоронці отримали 43 повідомлення про руйнування. Під вогнем окупантів опинилися Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Преображенка, Мала Токмачка, Єгорівка, Новодарівка, Ольгівське, Чарівне, Червоне, Малинівка, Білогір'я, Левадне, Темирівка, Степногірськ.

Вчора російські війська скинули авіабомби на Оріхів і Преображенку. Влучання зафіксовані у житлових кварталах та на околицях населених пунктів. У результаті зруйновано понад 10 будинків, пошкоджені службові автомобілі правоохоронців, зайнялася пожежа на полях із пшеницею.

Також від збройної агресії окупантів постраждали населені пункти Степногірської ОТГ та Гуляйпільської міськгромади. Внаслідок обстрілу тяжкі поранення голови отримав 85-річний мешканець Гуляйполя, під час реанімаційних заходів він помер.

Усі факти збройної агресії окупантів задокументовані працівниками поліції та СБУ. За зібраними матеріалами відкриті кримінальні провадження за порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в результаті падіння уламків у парку Запоріжжя в обласну дитячу лікарню доставлено шестеро дітей від 1 до 17 років.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#населення #постраждалі #авіабомби #люди #безпека #допомога
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...