• Головна
  • У Запоріжжі відкриють новий дитячий простір на базі обласної бібліотеки
12:41, 12 липня 2023 р.

У Запоріжжі відкриють новий дитячий простір на базі обласної бібліотеки

ілюстративне фото

ілюстративне фото

Незабаром в Запорізькій обласній універсальній бібліотеці відкриють хаб для малечі. Нині – тривають фінальні роботи з облаштування. Ініціаторами проєкту стали громадська організація «Культурна Ліга Сходу» та німецьке урядове агентство міжнародного співробітництва.

Прo це пoвідoмили в пресслужбі міськради, передає 061.

За словами організаторів, головна мета проєкту - знизити тривожність та рівень стресу у малечі, а також створити простір на допомогу батькам, де можна буде за необхідності залишити дітей під наглядом на кілька годин.Відвідувати цей дитячий простір зможуть як маленькі переселенці, так і запоріжці.

З дітьми тут планують проводити розважальні та освітні заходи, а також майстер-класи. В майбутньому в хабі будуть надавати й консультації психолога - як для дітей, так і для батьків, бо стресовий стан може з легкістю передаватися малечі від дорослих.

Наразі в дитячому просторі завершили ремонт, встановили меблі та необхідну техніку. Підготовчі роботи – на фінальному етапі, тож організаторам залишилось визначитись лише із назвою хабу. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі 81 випускник отримав найвищі бали за результатами мультипредметного тесту.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#переселенці #діти #дитячий центр #розваги #психологи #дозвілля
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...