• Головна
  • Криптовалютні обмінники - вигідні умови для заробітку
Новини компаній
15:00, 10 липня 2023 р.

Криптовалютні обмінники - вигідні умови для заробітку

Новини компаній
Криптовалютні обмінники - вигідні умови для заробітку, фото-1

Сучасний світ цифрових технологій постійно оновлюється. На тлі інноваційних технічних рішень кілька років тому було створено і принципово нову фінансову систему криптовалют. Спочатку її було продумано як альтернативу і повну заміну фіатної грошової системи. Згодом стало зрозуміло, що в такому ракурсі цифрові гроші все ж таки ніхто не розглядає. Однак з'явилися нові можливості для їхнього використання як ефективного робочого інструменту в інвестуванні та трейдингу. Досить розібратися в тому, які криптогроші на сьогоднішній день є найбільш перспективними, регулярно моніторити новинний фон і здійснювати конвертацію різних видів монет через онлайн обмінник криптовалют. Таким чином отримують цілком серйозний прибуток на постійній основі фактично в автономному пасивному режимі. Головне - це вибрати власне платформу, через яку здійснюватиметься конвертація різних видів грошей, зокрема цифрових, електронних і фіатних. Для цього необхідно перевірити обраний сервіс на предмет відповідності низці критеріїв. Найбільш значущими є такі.

Прозорість діяльності компанії

Хороший криптообмінник Дніпро - той, що з'явився на ринку щонайменше 3 роки тому й абсолютно чесно, легально веде свою діяльність. Перевірити цю інформацію можна як безпосередньо на сайті, так і через:

  • сервіси перевірки оригінальності сайту, щоб виключити ризик потрапляння на підроблений ресурс, де діють шахраї;
  • сайти порівняння - оптимальний варіант для того, щоб вибрати найкращу платформу під свої індивідуальні вимоги;
  • тематичні форуми - можна відвідувати ресурси з інвестування, трейдингу, заробітку на криптовалюті.

Не зайвим буде одразу ж переконатися, що професійно працює служба підтримки. Якщо на сайті пропонується кілька каналів для зв'язку з представником з будь-якого питання, що цікавить, щодо обміну різних видів грошей, зокрема й виділені телефонні лінії, вища ймовірність того, що компанія - не шахрайський ресурс. Закономірність тут логічна і проста: аферисти не вкладають гроші і час у серйозний розвиток різних напрямків діяльності компанії, і тим більше вони в принципі не налаштовані на взаємодію з клієнтами. Зворотний підхід спостерігається у солідних компаній, які дорожать своїм брендом.

Вигідні фінансові умови

Щоб оцінити рентабельність передбачуваної угоди, досить уважно ознайомитися з умовами, які позначені на конкретному ресурсі криптообмінника. Важливо оцінювати не тільки обмінний курс, а й розмір комісії, якщо вона стягується окремо. Додатково необхідно упевнитися в тому, що постфактум по завершенню угоди з клієнта не буде утримана будь-яка сума грошей за прихованими платежами.

Правильно прорахувати прибутковість угоди зручно через онлайн-калькулятор. Така функція зазвичай пропонується на всіх сучасних криптообмінних платформах. Клієнт одразу бачить суму грошей, яку буде віддано в одній валюті, і ту, що буде отримано за вирахуванням усіх витрат в іншій за заданою валютною парою.

Функціональність

Що зручніший сервіс для обміну криптовалют, що менше дій потрібно від користувача для оформлення угоди, що швидше відбуваються всі транзакції - то краще. Це зумовлено тим, що цифрові гроші - це високоволатильний актив. Відповідно, цінність може змінюватися дуже стрімко і в широкій вилці значень. Тому й важлива швидкість проведення угоди в максимально стислі терміни, щоб уникнути можливого фінансового просідання або недоотриманого відповідно до очікувань прибутку. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...