• Головна
  • Руйнуємо стереотипи - книжки для немовлят, які дійсно варто придбати
Новини компаній
11:52, 8 липня 2023 р.

Руйнуємо стереотипи - книжки для немовлят, які дійсно варто придбати

Новини компаній

З появою дитини в сім’ї батьки намагаються дати їй все найкраще і література в даному випадку не має бути виключенням. Якщо прагнеш оновити бібліотеку для малечі, купуй якісні книжки на сайті магазину видавництва «Ранок» зі знижкою 10% при реєстрації вже сьогодні. Дбайливо розроблені фахівцями з урахуванням віку, розвитку, навиків та уподобань твори стануть для малечі першими друзями у великому світі пізнань.

книжкове видавництво Ранок

книжкове видавництво Ранок

Як обирати книжки за віком?

Раніше вважалося, що дитячу літературу варто купувати приблизно з 3-х років, але це не так. Розвиток починається з перших секунд життя. Для немовлят слід обирати книжечки різної форми без тексту, бажано з чорно-білими картинками, що якісно сприймаються свідомістю малюка у віці від 0 до 6 місяців. Такий формат сприяє появі навиків координування погляду та утримання уваги. Гармонічний баланс контрастів забезпечує невичерпне джерело здорової інформації, що неодмінно зацікавить та розважить дитину під час активності.

книжкове видавництво Ранок

книжкове видавництво Ранок

Книги розвивайки ідеально підходять для набуття та відточення навиків, пізнання навколишнього світу, а також розуміння оточуючих подій. Видання «ростуть» разом з Вашою дитиною та орієнтовані на всі вікові етапи:

  • Книжки-іграшки. Незвичний формат, що дозволяє у буквальному сенсі гратися і розвиватися. Рухомі деталі, частинки, які можна зовсім відокремити, сторінки-пазли, маленькі секретики та шнурівки. Все це сприяє стимуляції пальчиків, розвитку дрібної моторики і концентрації.
  • Картки-розвивайки. Формують всебічний розвиток та розширення основних знань, тренують увагу, логічне мислення, уяву та мовлення. З такими книжками ніколи не буває нудно, їх можна розглядати годинами і кожного разу знаходити щось нове.
  • Віршики і казки. Знайомлять з причинно-наслідковим фактором, з різноманітними поняттями та допомагають соціалізуватися в навколишньому світі.

Навіть просто гортаючи сторінки та роздивляючись малюнки, дитина на підсвідомому рівні отримує безліч інформації. Вона ретельно записується глибоко в пам’яті та сприяє правильному розвитку і формуванню особистості.

Купуй українське, довіряй найкращим

На сайті видавництва «Ранок» кожен може знайти собі літературний виріб за смаком. Це можуть бути книжки як іграшки для найменших, підручники для школярів та вчителів чи навіть серійне видання класичної літератури.

книжкове видавництво Ранок

книжкове видавництво Ранок

Непідробна якість, наявність новинок, акційні пропозиції та приємні бонуси дарують неперевершені емоції. Привітний персонал з великим досвідом допоможе підібрати виріб за призначенням або побажанням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дитяча література #книги для найменших #картонки-розвивайки #видавництво Ранок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...