• Головна
  • Депутати Запорізької облради проігнорували сесію, на якій мали прийняти рішення про поновлення на посаді екс-директора інфекційної лікарні
12:01, 4 липня 2023 р.

Депутати Запорізької облради проігнорували сесію, на якій мали прийняти рішення про поновлення на посаді екс-директора інфекційної лікарні

Сьогодні, 4 липня, депутати Запорізької обласної ради мали вперше за час війни провести сесію в режимі оффлайн аби розглянути кадрове питання - виконати припис суду та поновити на посаді екс-директора Запорізької обласної інфекційної лікарні Володимира Шинкаренка. Сесія була позачерговою та була скликана буквально за добу. В сесійній залі зареєструвалися лише 17 (з 84) депутатів. Після повторної реєстрації - 18. Тож, засідання не відбулось. 

Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент 061.

"Це була позачергова сесія, яку ми скликали буквально за добу. Є депутати, які служать в ЗСУ, займаються волонтерством. Запорізька обласна рада готує апеляційну скаргу аби змінити рішення першої інстанції", - прокоментувала голова Запорізької обласної ради Олена Жук. 

За її словами, сесія була скликана за її ініціативою. Крім того, вона нагадала, що більше ніж півтора роки тому більшістю голосів депутатів було прийнято рішення про розірвання трудового контракту з Володимиром Шинкаренком та припинення його повноважень як директора.

Нагадаємо, 22 червня, Орджонікідзевський районний суд міста Запоріжжя виніс рішення про визнання протиправним та скасування рішення про звільнення Володимира Шинкаренка з посади керівника КНП «Запорізька обласна інфекційна лікарня». За рішенням суду Шинкаренка мають поновити на посаді та виплатити компенсацію за час вимушеного прогулу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Суд #Шинкаренко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...