• Головна
  • Вночі ворог вдарив по Кушугуму, влучив у приватний сектор
08:38, 3 липня 2023 р.

Вночі ворог вдарив по Кушугуму, влучив у приватний сектор

Вночі ворог тричі вдарив ракетами по Кушугумській громаді. Снаряди поцілили у приватний сектор та поруч з розважальним комплексом. Є руйнування, але люди вціліли.

Про це в Телеграмі повідомляє голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

Голова громади Володимир Сосуновський зазначив, що обстріляно з С-300. 

"Багато пошкоджень житлового сектору, знесені криші, вибиті вікна та двері. Нагадую, що комісія селищної ради виходить складати акти пошкоджень руйнування будинків, також будемо розглядати питання допомоги з будівельними матеріалами( OSB,шифер, плівка, тент, дерев’яні конструкції) звертатися за телефоном  +380 (96) 646 51 98", - написав він. 

Загалом протягом доби окупанти здійснили 75 обстрілів 20 міст і сіл області. Наразі зафіксовано 33 повідомлення про руйнування.

Авіацією рашисти поцілили по Оріхову, з БПЛА атакували Малинівку, 6 ударів РСЗВ по Левадному та Новодарівці, 64 артилерійських ударів прийшлося по Таврійському, Гуляйполю, Оріхову, Залізничному, Левадному, П'ятихатках, Приморському, Кам'янському.

Троє жителів прифронтових населених пунктів отримали поранення: 40-річний чоловік у Таврійському, 80-річна жінка у Преображенці та 46-річний чоловік в Оріхові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Обстріл #ракета #запоріжжя
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...