• Головна
  • На Мелітопольському напрямку Сили оборони просунулись на 1,5 кілометра вглиб противника
13:25, 26 червня 2023 р.

На Мелітопольському напрямку Сили оборони просунулись на 1,5 кілометра вглиб противника

На Мелітопольському напрямку Сили оборони просунулись на 1,5 кілометра вглиб противника

Станом на 25 червня підрозділам угрупування «Таврія» на Мелітопольському напрямку вдалось просунутись вглиб противника на півтора кілометра. Наразі наші захисники закріплюються на досягнутих рубежах.

Про це повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень.

- У результаті системного тиску Сили оборони Таврійського напрямку мають успіхи і просунулися на півтора кілометра углиб противника – це про успішні наступальні дії військ та їхніх ударних підрозділів угруповання «Таврія» на Мелітопольському напрямку. Наразі закріплюємось на досягнутих рубежах, проводимо розмінування та аеророзвідку місцевості, також завдається вогневе ураження, працює артилерія по виявленим цілям противника та здійснюються заходи контрбатарейної боротьби, - заявив Валерій Шершень в оперативному зведенні.

На Запорізькому напрямку противник зосереджує зусиллля на недопущення просування наших військ, протягом минулої доби безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Новодарівки Запорізької області. Ворог завдав авіаударів в районах Левадного та Новоданилівки Запорізької області. Здійснив артилерійські обстріли населених пунктів, серед яких: Темирівка, Новодарівка, Левадне, Ольгівське, Малинівка, Зелений Гай, Затишшя, Гуляйполе Запорізької області; Нікополь – Дніпропетровської.

Як раніше писав 061, за минулий тиждень на Бердянському та Мелітопольському напрямках Сили оборони збільшили площу звільнених територій на 17 кв. км.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#наступ #Сили оборони #Таврійський напрямок #Мелітопольский напрямок #Валерій Шершень
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...