• Головна
  • У Запоріжжі започаткували бізнес-клуб задля підтримки місцевих підприємців
Новини компаній
11:00, 21 червня 2023 р.

У Запоріжжі започаткували бізнес-клуб задля підтримки місцевих підприємців

Новини компаній
У Запоріжжі започаткували бізнес-клуб задля підтримки місцевих підприємців, фото-1

17 червня відбулась перша зустріч бізнес-клубу «Південь», на якій зібрались місцеві підприємці, представники бізнесу та громадських організацій. Головна мета зустрічі — започаткування спільноти, що буде драйвером соціальних перетворень через розвиток підприємництва.

На установчу зустріч зібрались близько півсотні учасників. Це представники абсолютно різних сфер бізнесу, підприємці, а також ті, хто лише робить перші кроки у створенні власної справи. Учасникам зустрічі були представлені ідея, принципи, завдання та можливості, які отримуватимуть члени бізнес-клубу.

«Кризові умови, у яких ми сьогодні живемо, потребують консолідації зусиль задля відновлення та розвитку Запоріжжя й України загалом. Поодинці ми навряд чи досягнемо чогось видатного. Інша річ, коли ми знаходитимемо і розширюватимемо коло однодумців, консолідуватимемо свої зусилля. Тому виникла ідея об’єднання бізнесу та підприємців Запоріжжя, які розуміють свою відповідальність, готові зростати, розвиватися, ставати сильнішими, добиватися нових результатів. Сильний бізнес — це основа будь-яких соціальних покращень», — зазначив ініціатор бізнес-клубу, місцевий підприємець Сергій Чертоляс.

На першу зустріч були запрошені кілька бізнес-спікерів, ми говорили про різні аспекти ведення бізнесу під час війни: від особливостей ринку комерційної нерухомості та сучасної логістики до маркетингових систем, що відповідають викликам воєнного часу. Це були корисні та практичні знання, важливий та унікальний досвід.

Роман Чепрасов - о маркетинге военного времени
Роман Чепрасов — про маркетинг воєнного часу

На першому етапі існування бізнес-клуб ставить перед собою кілька основних завдань: створити всередині мережу міцних зв’язків і нових партнерств; залучити якнайбільше підприємців до спільноти; створити місце, куди можна прийти по пораду, підтримку й допомогу.

Артем Ретін — про особливості девелопменту під час війни

Коли буде сформовано ядро постійних членів, планується розвиток напряму допомоги в запуску власної справи, а також проведення конкурсу бізнес-проєктів, на які будуть надані грантові кошти. Це розраховано зокрема на військових, які повертаються з війни. Для одних це буде можливість отримати шанс створити власну справу, а для інших — перевірити свої здібності та компетенцію. Наразі ведеться розробка критеріїв і правил конкурсу.

Віталій Семенюк — про проблеми сучасної логістики в УкраїніВіталій Семенюк — про проблеми сучасної логістики в Україні

Бізнес-клуб має деякі правила та визначені формати взаємодії: відкриті зустрічі відбуватимуться раз на місяць, у подальшому форми зустрічей можуть змінюватись; членом клубу стає той, хто більше ніж 3 рази відвідає зустрічі; зустрічі відбуватимуться за реєстрацією, щоб побудувати якісну комунікацію та сформувати ядро ​​постійних членів; нових членів клубу відзначатимуть окремо, для них передбачені ширші можливості. Загалом створювана бізнес-спільнота керуватиметься принципами відкритості, відповідальності, довготривалості, безплатності та добровільності.

Ініціатор бізнес-клубу «Південь» Сергій ЧертолясІніціатор бізнес-клубу «Південь» Сергій Чертоляс

«На наступних зустрічах — нові спікери й нові теми, актуальні для тих, хто створює або розвиває бізнес у сьогоднішніх умовах. Незабаром буде анонсовано наступну зустріч, уся інформація міститиметься в соціальних мережах. Тож запрошуємо долучатися до нашої спільноти. Будемо раді новим учасникам!», — підсумував Сергій Чертоляс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...