• Головна
  • Швидке оформлення карти єВідновлення ПриватБанку для зарахування відшкодування за пошкоджене війною житло
Промо
15:00, 15 червня 2023 р.

Швидке оформлення карти єВідновлення ПриватБанку для зарахування відшкодування за пошкоджене війною житло

Промо

Війна забирає не тільки життя, але й шкодить майну, в тому числі і майно громадян. Чи не після кожного обстрілу, можна побачити повідомлення про руйнації житлового фонду. Пошкодження різноманітні, від, на жаль, повного знищення до вибитих вікон, тощо.

У нашій країні діє програма єВідновлення, яка вже з червня почала компенсувати громадянам пов’язані із цим витрати. Заяву на відшкодування можна оформити в Дії, попередньо відкривши карту відповідну картку в банку.

Українці, житло яких було пошкоджено внаслідок повномасштабної війни, для зарахування державної виплати на відновлення житла найчастіше користуються картками єВідновлення ПриватБанку.

Про це повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, посилаючись на дані уряду. За ними понад 65% людей, які вже оформили виплати через Дію, вибирають саме картки ПриватБанку.

Швидке оформлення карти єВідновлення ПриватБанку для зарахування відшкодування за пошкоджене війною житло, фото-1

Нагадаємо, оформити картку єВідновлення у ПриватБанку можна за кілька кліків у мобільному додатку Приват24. Для цього треба зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку єВідновлення. Після відкриття картки залишиться подати заяву на отримання виплати у застосунку Дія.

За умовами програми, картка єВідновлення діятиме 12 місяців з дня отримання коштів. Отримувач компенсації може витратити її на безготівкову оплату товарів та послуг українських компаній - партнерів програми, що працюють в у сферах житлового та торгового будівництва та мереж магазинів будівельних і оздоблювальних матеріалів.

Відкрити картку єВідновлення в ПриватБанку ще й вигідно - клієнти отримують 15% кешбеку за здійснені оплати. Потрібно лише відкрити картку у Приват24 та зареєструватися на сайті банку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...